Site-ul pe care poţi compara gratuit tarifele percepute de 1.600 de medici şi clinici private

Consultaclick.com este un site de programări online, pe care pacienţii pot compara tarifele percepute de 1.600 de medici, clinici şi spitale private, din 50 de specialităţi medicale, majoritatea din Bucureşti. Pacienţii pot vedea CV-urile medicilor pe site, zilele şi orele în care sunt disponibili şi se pot programa gratuit la medicul ales.
Cristina Şomănescu - Dum, 09 feb. 2014, 10:38
Site-ul pe care poţi compara gratuit tarifele percepute de 1.600 de medici şi clinici private

Consultaclick.com este o platformă de programări medicale online, lansată în România în martie 2012.

Portalul a fost dezvoltat de firma ConsultaClick, fondată în 2010, în Lisabona.

„Avem sediul central în Lisabona – Portugalia iar în prezent avem puncte de lucru în Sao Paolo – Brazilia, Madrid – Spania şi Bucureşti – România, aşa încât putem începe imediat internalizarea companiei împreună cu parteneri strategici din fiecare dintre aceste ţări”, spun oficialii companiei.

Până acum, firma a investit 500.000 de euro în dezvoltarea platformei şi implementarea proiectului în România. Ne aşteptăm să ajungem la break-even la mijlocul anului 2015 şi să recuperăm investiţia în trei ani, au spus oficialii companiei pentru ECONOMICA.NET.

Cum aduce plusvaloare pacienţilor accesarea portalului consultaclick.com

Pacientul poate sorta gratuit lista medicilor disponibili în intervalul de timp ales, din specialitatea medicală la care vrea o consultaţie. Precizăm că momentan, majoritatea medicilor care s-au înregistrat pe site au cabinete în Bucureşti.
În dreptul medicului căutat de pacient în baza de date de portalului sunt accesibile următoarele informaţii: zilele şi orele la care medicul este disponibil, profilul medicului, adresa clinicii în care oferă consultaţii, precum şi părerile pacienţilor care au fost deja consultaţi de acesta. Toate aceste informaţii pot fi accesate gratuit de către pacienţi.

Aproximativ 1.600 din medicii înregistraţi au publicat pe site şi tarifele percepute pentru consultaţia iniţială şi de control, susţin oficialii firmei care deţine consultaclick.com.

Cum funcţionează portalul pentru medici

Medicii care se înregistrează pe portal îşi pot publica CV-ul, orele exacte şi zilele în care pot consulta pacienţi, pot reprograma sau anula în timp real programările făcute de pacienţi.

Medicii îşi pot publica profilurile pe portal gratuit. Cabinetele şi clinicile medicale plătesc o taxă pe programare sau pot plăti un abonament firmei care deţine site-ul, al cărui cuantum depinde de facilităţile folosite în cadrul platformei online, au spus oficialii firmei pentru ECONOMICA.NET.

60 de clinici din România s-au înregistrat până acum în baza de date a portalului. Printre acestea se numără clinicile Medas, Gral Medical, Anima.
Printre spitalele înregistrate pe portal se numără Centrul de excelenţă în chirurgia obezităţii şi chirurgie metabolică Ponderas, Centrul de excelență în Chirurgie Cardiovasculară – Spitalul Monza, Munposan Medical Center.
Peste 2.000 de medici – afiliaţi unor clinici sau având cabinete individuale – sunt deja înregistraţi pe consultaclick.com, din care circa 1.600 de medici au publicat pe site şi tarifele percepute pentru consultaţii.
Până acum, mai bine de 10.000 de consultaţii au fost programate prin intermediul portalului consultaclick.com.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...