1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

Extern

Site-urile New York Times şi Wall Street Journal au putut fi accesate gratuit de alegerile americane

New York Times şi Wall Street Journal, două dintre cele mai importante publicaţii americane, au renunţat marţi la taxa impusă utilizatorilor site-urilor lor, cu prilejul alegerile prezidenţiale americane, informează mashable.com.

07 noi, 2012 | Mediafax

Publicaţia The New York Times a decis să ofere acces gratuit utilizatorilor site-ului şi aplicaţiei sale de mobil, timp de 24 de ore, începând de marţi, de la 18.00 (ora locală, coasta de est a SUA), cu puţin timp înainte de încheierea primului sondaj privind rezultatele alegerilor.

Şi The Wall Street Journal a avut o ofertă similară pentru utilizatorii platformelor sale online, tot timp de 24 de ore, începând de marţi, de la 17.00 (ora locală, coasta de est a SUA).

Cele două publicaţii au mai oferit acces gratuit utilizatorilor site-urilor lor cu prilejul unor evenimente foarte importante, între care şi recentul uragan Sandy.

În mod normal, doar zece articole pe lună pot fi citite gratuit de persoanele care nu au cont pe site-ul New York Times.

În schimb, Wall Street Journal nu are o limită a articolelor care pot fi accesate gratuit pe site-ul său, însă anumite materiale pot fi accesate numai contra cost.

New York Times şi Wall Street Journal se numără printre primele publicaţii din lume care au decis să taxeze accesul la conţinutul lor online.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO