Sivco Residence – un complex imobiliar unde criptomonedele tale se transformă într-o investiție și mai bună

Ai investit în criptomonede ca să stai la adăpost de efectele inflației, dar consideri că volatilitatea acestora reprezintă un risc major și cauți o investiție mai bună?
Ion Dobreanu - mie, 20 apr. 2022, 10:18
Sivco Residence - un complex imobiliar unde criptomonedele tale se transformă într-o investiție și mai bună

Ce spui dacă ai cumpăra apartamente noi cu plata in criptomoneda Bitcoin in Iași?

Istoria recentă a demonstrat de nenumărate ori că investițiile în imobiliare sunt cele mai avantajoase tipuri de investiții întrucât prețul acestora doar continuă să crească. Din cauza pandemiei și acum, mai nou, a războiului din Ucraina, prețul materialelor de construcție s-a majorat semnificativ și odată cu el a crescut și va mai crește și prețul apartamentelor.

În plus, un apartament nou, bine poziționat, așa cum este cazul celor din Sivco Residence – un complex de apartamente noi Iași, se poate închiria rapid, transformându-se astfel într-o sursă de venit pasiv pentru proprietarii săi.

Sivco Residence este situat la marginea municipiului Iași, e șoseaua Voinești, la numărul 58A, într-o zonă ce oferă acces facil către aria Nicolina Belvedere. Dintre toate proprietățile imobiliare din regiunea Iași, complexul Sivco Residence este singurul de unde poți să-ți cumperi un apartament plătind în criptomonede. Astfel, dacă dorești să-ți transformi banii virtuali într-o astfel de investiție, Sivco Residence reprezintă o opțiune excelentă.

Sivco Residence – un complex imobiliar cu o popularitate ieșită din comun

Complexul Sivco Residence este compus din 69 de apartamente distribuite în mai multe blocuri, din care unul a fost deja vândut în totalitate, iar altul în proporție de 35%, încă din stadiul în care nu avea ridicați decât pereții de cărămidă.

Popularitatea complexului Sivco Residence se datorează în primul rând poziționării sale absolut excelente. Sivco Residence se află foarte aproape de centrul municipiului Iași unde poți ajunge rapid luând unul din mijloacele de transport în comun care opresc la stația aflată la doar 350 m față de complex sau cu ajutorul mașinii personale.

De asemenea, dacă vrei să locuiești în Sivco Residence împreună cu familia, e bine să știi că pe o rază de 1-3 km față de acest complex există nenumărate școli și grădinițe unde copiii locatarilor pot beneficia de cele mai bune servicii educaționale.

Și din punct de vedere al cumpărăturilor Sivco Residence este o alegere excelentă. Nu trebuie să mergi decât 400 m de la Sivco Residence până la unul din cele mai apropiate supermarketuri din zonă sau 600 m până la hypermarketul Kaufland, încă în construcție la ora actuală, dar care își va deschide porțile clienților săi în curând.

Mai mult, și dacă îți dorești să lucrezi aproape de casă pentru a optimiza timpul dedicat navetei, Sivco Residence reprezintă o alegere bună deoarece el este situat în vecinătatea parcurilor industriale 1 și 2 unde în viitorul apropiat vor fi create mii de locuri de muncă, dar și în apropierea a nenumărate sedii ale unor companii multinaționale, majoritatea din domeniul IT, unde se găsește mereu un loc de muncă pentru profesioniști.

Sivco Residence ca investiție pe termen scurt, mediu sau lung

Imobiliarele trebuie privite mereu ca investiții pe termen lung. Nu este chiar ieftin să cumperi un apartament, dar investiția în el se amortizează destul de rapid, mai ales dacă este vorba de unul ca cele din Sivco Residence care pot fi închiriate cu cel puțin 300 – 350 de euro pe lună.

Iar dacă nu vrei să te complici cu acomodarea chiriașilor, astfel de apartamente pot fi transformate într-o investiție de succes și dacă le cumperi acum și le vinzi peste câțiva ani.

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus și așa cum cu siguranță ai aflat deja din presă, prețul materialelor de construcții continuă să crească și astfel, prețul unui apartament cumpărat acum poate crește cu câteva mii de euro în doar câțiva ani. Iar dacă îl vinzi, randamentul unei astfel de investiții este cu siguranță mai mare decât dobânda oferită de bînci la depozitele în lei sau în valută, dar și poate fi superior și față de randamentul unei investiții în titluri de valoare.

În concluzie, indiferent de obiectivele tale sau perioada de timp în care te gândești să-ți recuperezi investiția, merită să achiziționezi un apartament din complexul Sivco Residence!

Te-ar mai putea interesa și
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat anul trecut o creștere a portofoliului de 40% față de 2022, informează......
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...
Guvernul a reglementat plata gărzilor pentru personalul medical din sistemele de apărare și ordine publică și a suplimentat cu 658,6 milioane de lei limita de crediatre pentru FNUASS
Guvernul a reglementat plata gărzilor pentru personalul medical din sistemele de apărare și ordine publică și a suplimentat ...
Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi o ordonanţă de urgenţă prin care creează cadrul legal pentru plata personalului ...