1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 32 º

Imobiliare

Skanska aduce un polonez care să se ocupe dezvoltarea proiectelor din România

Compania suedeză de construcţii Skanska, care a revenit pe piaţa din România, aduce un polonez la filiala din România.

17 ian, 2013 | | ECONOMICA.net

Suedezii de la Skanska, care au revenit pe piaţa din România după o absenţă de mai bine de opt ani, l-au numit pe Marcin Lapinski (foto) vice-preşedinte comercial la Skanska România. Acesta ocupa funcţia de director regional în cadrul Skanska Property Poland, scrie publicaţia Property Magazine International.

Marcin Lapinski se va ocupa de comercializarea şi dezvoltarea proiectelor de birouri pe piaţa locală. Lapinski s-a alăturat grupului suedez în 2006 după ce a acumulat experienţă în cadrul Colliers International.

În luna noiembrie a anului trecut, Skanska a anunţat achiziţia unui teren din Bucureşti, teren care a aparţinut firmei Băneasa Investments, controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Terenul de 15.000 se află pe strada Gara Herăstrău, peste drum de cea mai înaltă clădire din România – Sky Tower. Tranzacţia este estimată la 10 milioane de euro.

Suedezii vor să dezvolte un proiect de birouri, care va fi contruit în trei etape şi cuprinde trei clădiri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 52.000 mp.

Skanska a finanţat şi a dezvoltat 1,9 milioane de metri pătraţi de spaţii comerciale în întreaga lume, are peste 500.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri în dezvoltare, iar în următorii doi ani va începe construcţia a încă 200.000 de metri pătraţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO