1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 23 º

Imobiliare

Skanska România are un nou director

Un polonez a preluat conducerea Skanska România, după plecarea lui Andreas Lindelöf. 

15 mai, 2013 | | ECONOMICA.net

Marcin Łapiński, care a fost numit vice-preşedinte comercial în cadrul Skanska România în luna ianuarie a acestui an, a preluat conducerea companiei de la Andreas Lindelöf.  

Marcin s-a alăturat echipei Skanska în 2006. A deţinut poziţii de conducere în cadrul departamentului de închirieri și ulterior a coordonat operaţiunile regionale din Polonia. Este membru acreditat al Institutului de Investiţii Comerciale şi a absolvit Academia de Studii Economice din Varşovia.

Andreas Lindelöf, fostul preşedinte al Skanska România, a fost numit in funcţia de director de dezvoltare al operaţiunilor Skanska din Marea Britanie, unde se va ocupa de achiziționare de terenuri, dezvoltare, marketing și vânzări.

De asemenea, Richard Burleigh preia poziţia de Preşedinte al Skanska Construcţii România. Richard face parte din echipa Skanska din 1998. Printre funcţiile deţinute se numară cea de director de proiect şi cea de director al diviziei Generale de Construcţii din Varşovia.

A absolvit Facultatea de Inginerie Civilă şi este membru al ICE (Institution of Civil Engineers). 

Primul proiect Skanska în România

Skanska va investi 46 de milioane de euro în clădirea de birouri Green Court Bucharest din nordul Capitalei. Prima fază a proiectului va cuprinde aproximativ 19.500 mp de spaţii de birouri plus parcarea subterană. În total, proiectul va avea trei clădiri de birouri de clasă A cu o suprafaţă totală închiriabilă de 52.000 de mp.

Amenajarea şantierului pe un teren cumpărat de la Băneasa Investements pentru 10 milioane de euro şi care se află peste drum de cea mai înaltă clădire din România, Skytower, din Floreasca, a început deja, iar lucrările de construcţie vor fi demarate în primele trei luni ale acestui an. Finalizarea primei clădiri este programată pentru trimestul IV din 2014.

Skanska a finanţat şi a dezvoltat 1,9 milioane de metri pătraţi de spaţii comerciale în întreaga lume, are peste 500.000 de mp de spaţii de birouri în dezvoltare, iar în următorii doi ani va începe construcţia a încă 200.000 de mp.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO