SmartBill – alături de antreprenori şi contabili într-un an cu multe provocări

Ne apropiem de finalul unui an cu totul altfel, care ne-a obligat să ne revizuim modul de lucru și felul în care interacționăm cu ceilalți. Am aflat cât de vulnerabili suntem, dar și cât de fragil poate fi un business. Ne-am adaptat necunoscutului și incertitudinii, încercând în același timp să ne păstrăm optimismul.
Economica.net - mar, 29 dec. 2020, 12:09
SmartBill - alături de antreprenori şi contabili într-un an cu multe provocări

Anul ce se încheie în curând a fost o provocare pentru care nu eram pregățiți și căreia i-am făcut cu toții față, pe cât de bine am putut. La SmartBill i-am ripostat cu diverse acțiuni care au avut toate aceeași menire – aceea de a face mai simplă viața antreprenorilor din România.

Am lansat o petiție guvernamentală ce a avut ca scop ajutorarea mediului de business din România în perioada imediat următoare declarării stării de urgență. Am extras date esențiale înțelegerii evoluției economiei și le-am transpus în ceea ce am denumit Barometrul SmartBill. Am organizat una dintre cele mai mari conferințe online – What’s Next – pentru a încerca să căpătăm o privire de ansamblu asupra industriilor afectate și a soluțiilor posibile prin intermediul invitaților noștri, nume sonore ale antreprenoriatului românesc. Am lansat proiecte de genul Prima mea afacere, care își propun să ofere informații utile celor care sunt la început de drum în business sau plănuiesc să se lanseze în afaceri. Dar cel mai mult ne-am concentrat pe a livra în continuare servicii de calitate și pe a consolida SmartBill în singurul ecosistem de business din România.

Ecosistemul SmartBill înseamnă interconectare, flux rapid și sigur de date, viziune și duce operațiunile de business în viitor, acolo unde tehnologia îi permite să optimizeze tot ceea ce ține de facturare online, gestiunea stocurilor și nu numai. Ecosistemul SmartBill le permite în egală măsură antreprenorilor și contabililor să își găsească locul și să comunice mai simplu unii cu ceilalți, înlăturând din barierele cunoscute ce le complică relațiile profesionale.

Automatizările sunt pe punctul de a deveni o condiție a sustenabilității în business. La SmartBill, toate eforturile sunt realizate cu scopul de a încuraja antreprenorii și contabilii să automatizeze cât mai multe dintre activitățile pe care le desfășoară.

Facturarea online nu a fost nicicând mai ușoară, iar gestiunea stocurilor este acum semnificativ simplificată, aceste operațiuni putând fi realizate de pe mobil, oriunde te-ai afla, oricând, atât timp cât ai acces la o conexiune internet. Ai acces la toate activitățile în timp real și poți afla în orice moment care este situația stocurilor, dacă ți-au fost achitate facturile, așa cum poți decide să acorzi drepturi de utilizator altor persoane, pentru ca tu doar să monitorizezi activitatea.

Programele de facturare și gestiune SmartBill oferă, de asemenea, rapoarte complexe de business, care îți permit să afli în orice moment ce produse se vând cel mai bine sau care sunt cele mai profitabile, câte facturi neîncasate ai, cât ai facturat în comparație cu alte perioade și tot felul de alte informații care te ajută să ai în permanență o viziune globală asupra afacerii tale și, implicit, să iei cele mai bune decizii pentru a te dezvolta în continuare.

În ceea ce privește SmartBill Conta, programul de contabilitate dezvoltat de SmartBill, funcționalitățile propuse vin să le simplifice activitatea specialiștilor, ajutându-i să elimine stresul cauzat de data de 25 a lunii și să scape de munca manuală inutilă. Efectiv, dacă atât antreprenorul, cât și contabilul lucrează în SmartBill, ei își pot sincroniza documentele, contabilul având astfel posibilitatea de a finaliza evidența contabilă și de a depune declarațiile periodice mult mai rapid.

Noi ne pregătim pentru un 2021 în care promitem să vă suprindem plăcut, așa cum am făcut-o și până acum. Între timp, vă dorim să petreceți sărbători cu liniște și bucurie, să vă odihniți după acest an atât de dificil și să fiți sănătoși!

Cu drag, de la SmartBill ☺

Te-ar mai putea interesa și
Cehul Daniel Kretinsky îşi extinde imperiul european prin intrarea pe piaţa oţelului
Cehul Daniel Kretinsky îşi extinde imperiul european prin intrarea pe piaţa oţelului
Miliardarul ceh Daniel Kretinsky şi-a extins imperiul industrial din Europa prin preluarea unui pachet de 20% din acţiunile ramurii siderurgice a grupului german Thyssenkrupp, care se adaugă......
Cod fiscal schimbat: Guvernul prelungeşte până la 30 septembrie termenul-limită până la care oamenii vor plăti impozitul „special ” pe clădiri rezidenţiale de mare valoare
Cod fiscal schimbat: Guvernul prelungeşte până la 30 septembrie termenul-limită până la care oamenii vor plăti impozitul ...
Persoana care are o clădire rezidenţială a cărei valoare impozabilă depăşeşte 2,5 milioane de lei va trebui să plătească ...
Pierderile Electrolux s-au triplat în primul trimestru, dar sunt mai mici decât estimau analiştii
Pierderile Electrolux s-au triplat în primul trimestru, dar sunt mai mici decât estimau analiştii
Producătorul suedez de electrocasnice Electrolux a raportat vineri pierderi operaţionale semnificativ mai mari pentru primul ...
România are cel mai mare deficit comercial de pe urma comerţului extra-UE cu medicamente şi produse farmaceutice
România are cel mai mare deficit comercial de pe urma comerţului extra-UE cu medicamente şi produse farmaceutice
Exporturile UE de produse medicale şi farmaceutice în ţările din afara blocului comunitar au scăzut cu 3,5% în 2023, ...