1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Societatea Altur Slatina și-a redus activitatea de la sfârșitul lunii martie până pe 21 aprilie, multe contracte de muncă fiind suspendate

Activitatea societăţii Altur Slatina este redusă până pe 21 aprilie, contractele individuale de muncă pentru o mare parte dintre salariaţi fiind suspendate, conform unui raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti, informează Agerpres.

03 apr, 2020 | Agerpres

"Consiliul de Administraţie al S.C. Altur S.A. Slatina(...) informează acţionarii şi investitorii cu privire la următoarele măsuri luate: reducerea temporară a activităţii societăţii pe perioada stării de urgenţă, începând cu data de 25 martie 2020 şi până la data de 21 aprilie 2020; suspendarea pentru perioada menţionată a contractelor individuale de muncă pentru o mare parte din salariaţi", se menţionează în raport.

Potrivit reprezentanţilor societăţii, măsurile sunt luate având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice determinată de răspândirea COVID -19, starea de urgenţă declarată pe teritoriul României, Ordonanţa militară nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgenţă care privesc aglomerările de persoane şi circulaţia transfrontalieră a unor bunuri precum şi notificările transmise de clienţii externi cu privire la reducerea/suspendarea activităţii acestora.

Altur este o societate cu capital românesc privat şi are 689 de angajaţi. Prin produsele pe care le realizează, Altur Slatina este un furnizor important pentru mai multe sectoare industriale, din care cele mai importante sunt: industria de autoturisme de oraş şi de teren; industria de tractoare şi maşini agricole; industria de autovehicule pentru transport marfă şi pasageri; industria electrotehnică şi a sistemelor de încălzire cu gaze naturale.

Printre clienţii de pe piaţa internă ai Altur se numără Automobile Dacia, Total Gaz Iaşi, Hesper Bucureşti, ANOROM Deva etc.

Altur Slatina este listată la Bursa de Valori Bucureşti din decembrie 2004.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO