Sodexo devine acţionar majoritar la Benefit Seven, furnizorul 7card, cu afaceri de 2,8 milioane euro

Grupul francez Sodexo, unul dintre principalii jucători pe piaţa tichetelor de masă, a devenit acţionar majoritar al Benefit Seven, furnizorul 7card, companie fondată în urmă cu şase ani de trei antreprenori români.
Economica.net - mar, 18 iul. 2017, 10:16
Sodexo devine acţionar majoritar la Benefit Seven, furnizorul 7card, cu afaceri de 2,8 milioane euro

Serviciul 7card funcționează sub forma unui abonament lunar care permite accesul la peste 700 de centre de activități sportive și recreative din 35 de orașe, la un preț mai mic faţă de costul unui abonament individual.

Tranzacția între cele două companii a fost finalizată ieri, 17 iulie 2017, după ce, anul trecut, Sodexo a intrat în capitalul Benefit Seven, prin preluarea unui pachet de 20% din acțiuni.

Benefit Seven a fost fondată în anul 2011 de antreprenorii Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu. Managementul companiei va continua să fie asigurat de fondatori.

„Am văzut, încă de la începutul colaborării cu fondatorii Benefit Seven, potențialul acestui tip de beneficiu extrasalarial – o răsplată pentru angajați din partea angajatorului – și, pe parcursul ultimului an și jumătate, am lucrat împreună să îmbunătățim și să ne diversificăm serviciile. Decizia de a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni la Benefit Seven reprezintă un pas firesc în dezvoltarea portofoliului Sodexo de soluții pentru calitatea vieții”, a declarat într-un comunicat Sven Marinus, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România.

Sodexo îşi diversifică astfel oferta cu noi beneficii pe care companiile le pot oferi angajaţilor.

„Prin parteneriatul cu Sodexo, 7card va beneficia de avantajele și de resursele pe care le oferă cel mai mare furnizor de beneficii extrasalariale din România, printre care și oportunitatea de a accesa cea mai mare bază de companii care își doresc să le ofere angajaților lor soluții pentru îmbunătățirea vieții. Acest lucru este deja vizibil în evoluția vânzărilor pe care le-a înregistrat Benefit Seven în prima parte a acestui an”, a declarat la rândul său Andrei Crețu, cofondator 7card.

Cifra de afaceri a Benefit Seven a crescut anul trecut cu 60%, la 2,8 milioane de euro, iar pentru acest an compania estimează menţinerea tendinţei de creştere şi afaceri de 4,5 milioane de euro.

Benefit Seven numără în prezent 900 de companii în portofoliul de clienţi, iar 7card are mai mult de 25.000 de abonaţi activi. Principalele domenii deservite de companie sunt IT, telecomunicaţii, farma, retail, sectorul financiar-bancar, asigurări, servicii profesionale, producţie industrială, FMCG.

Te-ar mai putea interesa și
A fost instalată în larg platforma de producție a gazelor Ana, prima platformă construită și instalată în Marea Neagră românească în ultimii 30 de ani (VIDEO)
A fost instalată în larg platforma de producție a gazelor Ana, prima platformă construită și instalată în Marea Neagră ...
Black Sea Oil & Gas SA împreună cu partenerii săi de concesiune, Petro Ventures Resources SRL şi Gas Plus Dacia SRL, anunță finalizarea instalării platformei de producţie gaze naturale Ana,......
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 22.09.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 22.09.2021
Euro începe ziua aproape de maximul istoric în faţa leului.
Cîţu: Situaţia politică în care ne aflăm nu afectează traiectoria deficitului bugetar
Cîţu: Situaţia politică în care ne aflăm nu afectează traiectoria deficitului bugetar
Premierul Florin Cîţu a declarat, marţi, că actuala situaţie politică internă nu afectează traiectoria deficitului ...
SsangYong a primit trei oferte de preluare
SsangYong a primit trei oferte de preluare
Aflată în insolvență, compania coreeană SsangYong Motor Co. are trei oferte de preluare. Noul proprietar va fi anunțat ...