1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Sodexo lansează o aplicaţie de plată contactless dedicată dispozitivelor Android

Sodexo lansează o aplicaţie de plată contactless dedicată dispozitivelor Android numită Sodexo Pay pentru toate plățile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanță, cadou și culturale.

16 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo – Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv.
Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca în mod gratuit Sodexo Pay prin care vor face plăţi contactless în deplină siguranţă, direct cu telefonul.

Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza aceasta solutie de plata in cadrul retelei de comercianti afiliati care accepta plata cu cardul.

„Misiunea Sodexo, atât la nivel global cât şi local, este de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea serviciilor şi calitatea vieţii consumatorilor. Unul din paşii pe care îi facem în acest sens, este de a oferi tuturor accesul la sisteme de plată rapide, sigure şi eficiente. Suntem printre primele companii şi singurul emitent de carduri şi tichete ce a dezvoltat o solutie destinata utilizatorilor de telefoane Android. Am demonstrat înca o dată deschiderea acestei companii către inovaţie si digitalizare, oferind consumatorilor instrumente de plată din ce în ce mai performante", spune Sven Marinus, CEO Sodexo România.

Plăţile contactless se bucură de o mare popularitate în rândul consumatorilor din România. Procentul tranzacțiilor contactless se situează la aproape 70% din totalul tranzacțiilor cu cardul, fata de 50% înregistrat la nivel european.

Conform unui studiu intern, în ultimele 6 luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2.75 milioane de tranzacții contactless pe lună. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locații afiliate la card, întărind astfel avantajele oferite de plata prin serviciul contactless. Prin aplicația Card Sodexo Romania, utilizatorii au acces în timp real la informații despre card, tranzactii, soldul disponibil si promotii dedicate precum și la rețeaua de locații afiliate.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții. Compania activează pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii si 2 milioane de angajați utilizează produsele Sodexo.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO