1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Soluţie disperată la criza de forţă de muncă: Mega Image oferă bani clienţilor care trimit oameni să se angajeze

Mega Image, unul dintre lanţurile de magazine cu cea mai acccentuată expansiune în Bucureşti, recurge la o soluţie inedită pentru a găsi forţă de muncă: oferă bani clienţilor dacă-i trimit oameni să se angajeze.

03 oct, 2017 | ECONOMICA.net

“Recomandă-ne pe cineva care rămâne în echipa noastră timp de cinci zile consecutiv şi primeşti un voucher de 50 de lei, pe care îl poţi folosi în magazinele noastre la cumpărături de minimum 100 de lei. Dacă persoana recomandată rămâne în continuare în echipa noastră timp de trei luni, primeşti trei vouchere în valoare de 50 de lei fiecare”.

Aşa scrie pe pliantele pe care clienţii magazinelor Mega Image din Bucureşti le găsesc la casele de marcat.

Compania precizează că cele cinci zile se calculează după eferctuarea tuturor formalităţilor de angajare şi că clienţii pot face recomandări doar pentru poziţiile vacante din magazine. Lista cu joburile disponibile şi detaliile despre pachetul de beneficii pot fi solicitate direct şefului de magazin.

Mega Image angajează în magazinele sale lucrători comerciali, vânzători, casieri şi şefi de departament. Alături de salariu, compania spune că oferă “tichete de masă, bonus de performanţă, card de reducere în magazine şi oportunităţi de dezvoltare”.

În pliante există şi un număr de telefon pentru detalii, dar, în ciuda încercărilor noastre repetate, nu există un număr. Câtutând însă printre anunţurile de angajare postate pe web-site-ul companiei, aflăm că pentru poziţia de şef departament sunt de preferat studiile superioare, pentru cea de lucrător comercial studiile medii, pentru casier este obligatorie diploma de bacalaureat, iar pentru vânzător se cere obligatoriu calificare în domeniu. De altfel, pentru toate poziţiile candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în comerţ.

Compania nu specifică în pliante ce salarii oferă, dar, potrivit unor relatări din presă apărute în această vară, la acea dată un casier sau un lucrător comercial aveau salarii cuprinse între 900 lei şi 1.500 de lei. Ceva mai mult ar fi câștigat un șef de tură, respectiv 1.800 de lei net.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri şi magazine de proximitate din România, cu mai mult de unităţi deschise, şi este deţinut de grupul Ahold Delhaize.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO