1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Soţia milionarului Comănescu mută magazinul Marina Yachting din Mega Mall în Promenada

Magazinul Marina Yachting, adus pe piaţa românească în sistem de franciză de Gina Comănescu, soţia milionarului Gabriel Comănescu, se va muta din 21 martie în centrul comercial Promenada. 

23 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Relocarea magazinului, deschis anul trecut în Mega Mall, este motivată de dorinţa de a se adresa direct managerilor din clădirile de birouri din zona Floreasca. Investiţia în noul magazin din Promenada a însemnat o investiţie de 300.000 de euro. 

 "Mutarea face parte din strategia noastră din 2016: să venim cât mai aproape de clienţii noştri. Iar aici vorbesc despre consumatori cu un stil de viaţă premium, care pun mare preţ pe puţinul timp liber pe care îl au şi pe vacanţe, cât şi pe o ţinută impecabilă în fiecare zi. Am ales aşadar să deschidem magazinul în Mall Promenada, deoarece o mare parte din publicul din clădirile de business din zona Floreasca este și publicul Marina Yachting. Iar noi îi vom întâmpina cu ținute genoveze de inspirație navy, care transmit spiritul liber, iubirea pentru mare și eleganţa sportivă", a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.


Anul trecut, tenismenul Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la oră actuală, a devenit imaginea acestui brand genovez, care propune piese pret-a-porter de inspirație navy pentru ținutele casual de zi cu zi. 

Gabriel Comănescu ocupă locul 6 în Top 300 Capital, cu o avere estimată la 350-380 de milioane de euro. Comănescu este controlează Grup Servicii Petroliere, dar şi hotelul Vega de cinci stele din Mamaia. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO