1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Spaniolii de la Copisa construiesc încă un parc eolian în România

Compania spaniolă de construcţii Copisa şi-a adjudecat contractul pentru construirea unui parc eolian la Chirnogeni, în judeţul Constanţa, informează un comunicat de presă.

04 feb, 2013 | Agerpres

Proiectul are o valoare de 8 milioane de euro, iar lucrările vor avea loc timp de cinci luni şi presupun instalarea a 32 de generatoare de aer de câte 2,5 megawaţi. Copisa va construi şi un drum de acces de 25 de kilometri, cu şanţuri şi cabluri electrice instalate pe toată lungimea acestuia.

Potrivit sursei citate, acesta este al treilea parc eolian pe care îl construieşte Copisa în România, după cele două etape ale construcţiei parcului eolian Mihai Viteazu, din Dobrogea.

Firma Copisa, care are o filială proprie în România, cu sediul la Bucureşti, este activă în domeniul construcţiilor de peste 50 de ani, cu experienţă în proiecte industriale, de infrastructură, în dezvoltare imobiliară şi servicii de sprijin pentru construcţii. Compania are sediul central la Barcelona şi îşi desfăşoară activitatea mai ales în Europa, nordul Africii, Orientul Mijlociu, America Centrală şi America de Sud.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO