1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Spaţii de cazare de vânzare în România, de la malul mării, până la Bucureşti

Avalanșă de hoteluri scoase la vânzare pe piața românească, majoritatea în București și județul Constanța. Astfel, un hotel bucureștean din apropierea Pieței Unirii e scos la vânzare pentru 10,5 milioane de euro, preț în scădere, iar în Constanța se vinde hotelul Palace, cu 99 de camere pe care se solicită 6,5 milioane de euro.

28 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

Hotelul NH de patru stele de lângă Piața Unirii are o capacitate de 78 camere dotate cu aer condiționat, dintre care 14 camere simple și 64 camere duble.

Hotelul este constituit dintr-un singur corp de clădire cu regim de înălțime S+P+M+8E, iar prețul de ofertă este de 10,5 milioane de euro. Hotelul funcționează sub brandul spaniol NH și are acționari spanioli. Hotelul NH din București era scos la vânzare în 2007 cu 18 milioane de euro, iar după trei ani, pe site-urile de imobiliare proprietarii mai lăsaseră 2 milioane de euro din preț pentru ca un an mai târziu să ceară pe el 13 milioane de euro. 

De asemenea, un alt hotel din București, în construcție în Piața Rosetti e scos la vânzare cu șase milioane de euro. Construcția are 67 de camere, nouă etaje, și o suprafață construită de 4.200 mp.

Pe malul mării e de vânzare hotelul Richmond cu 51 camere, pe care se cer 4,2 milioane de euro și Complexul Marea Neagră din Eforie Nord pentru care se solicită 4,5 milioane de euro. Hotelul Richmond este deţinut de familia Bujduvea­nu, fiind construit în anul 2008.

Activul scos la vânzare cuprinde 3.500 de metri pătraţi de construcţii şi peste 800 de metri pătraţi de teren, potrivit aceleiaşi surse. Unitatea hotelieră se află în apropierea hotelului Iaki, deţinut de Gheorghe Hagi, şi la 100 de metri de plajă.

Complexul Marea Neagră din Eforie Nord este format dintr-un ansamblu de 16 clădiri cu 220 de camere, dispersate pe un teren de 30.000 mp dintre care teren liber 23.000 mp, cu vegetație naturală şi e deţinut de omul familia omului de afaceri Dan Alexandrescu.

În fine, un hotel special scos la vânzare este Palace RRT din Constanța, legat istoric de Cazinoul constanțean, inaugurat în 1914 și operat de RRT. Hotelul are 99 de camere și e scos la vânzare pentru 6,5 milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO