1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Spaţiul Pic din Piteşti a fost vândut. Ce se va întâmpla cu hipermarketul Succes

Omul de afaceri Nicolae Sarcină, cel care a luat cu chirie de la fraţii Penescu spaţiile fostelor magazine PIC, va continua să opereze sub brandul Succes hipermarketul din Piteşti. Are contract de închiriere a spaţiului cu noul proprietar. 

08 apr, 2014 | | ECONOMICA.net

Spaţiul comercial în care funcţionează hipermarketul Succes din Piteşti, operat de Succes Nic Com, compania omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, are de puţin timp un nou proprietar. Aflat iniţial printre activele SC Pic SA, firma falimentară a oamenilor de afaceri Cornel şi Ilie Penescu, magazinul a fost vândut recent de către lichidatorul PIC, PricewaterhouseCoopers Business Recovery Service, unui "investitor român". Oficialii Succes spun însă că magazinul va continua să opereze sub acelaşi brand. "Succes Nic Com îşi va continua planurile de dezvoltare cu hipermarketul din Piteşti. Magazinul rămâne sub acelaşi brand. Am prelungit contractul de chirie cu noul proprietar pentru o perioadă de 10 ani", a declarat pentru ECONOMICA.NET Alina Covrig, director general adjunct Succes Nic Com. Aceasta nu a dorit însă să precizeze identitatea noului proprietar.

Citeşte şi:

Cât timp vom avea "Succes". Hipermarketurile lui Penescu nu îşi găsesc cumpărători

Magazinul de 15.000 de mp din Piteşti a fost preluat în 2011 de Succes Nic Com, care a avut iniţial în plan achiziţia spaţiilor PIC. În acelaşi an, Sarcină a rebranduit în Succes şi unitatea Pic din Craiova şi a anunţat că are acelaşi plan şi cu fostele hipermarketuri Pic din Brăila, Oradea şi Călăraţi. Lucru ce nu s-a mai întâmplat însă. Mai mult, în martie anul trecut, lichidatorul PIC SA a anunţat că omul de afaceri din Gorj a renunţat să mai cumpere cele patru spaţii ale fraţilor Penescu, astfel că lichidatorul judiciar PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services (PwC) le-a scos la vânzare.

Conform planului de reorganizare, magazinul din Piteşti a fost evaluat la aproximativ 5 milioane de euro.

Până acum, lichidatorul a reuşit să vândă,  în decembrie 2013, hipermarketul din Oradea, către o societate din grupul maltez Alf Mizzi & sons Ltd.

Detalii aici: 

Hipermarketul Pic din Piteşti a fost cumpărat. Un lanţ internaţional este interesat de celelate

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO