1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Sphera Franchise Group aduce director general de la Băneasa Developments

Sphera Franchise Group, grup din industria de food service din România, listat la Bursa de Valori București, a anunțat  că directorul general Mark Hilton își va înceta mandatul în 30 aprilie 2019, iar funcția va fi preluată de Georgios Argentopoulos adus de la Băneasa Developments.

13 apr, 2019 | ECONOMICA.net

Mark Hilton a condus compania într-o perioadă în care au existat multe schimbări importante în cadrul Grupului Sphera, asigurând dezvoltarea acestuia încă de la IPO. Pe această cale, aș vrea să îi mulțumesc, în numele Consiliului și al întregii companii, pentru efortul extraordinar depus în tot acest timp. De asemenea, sunt foarte încântat de numirea domnului Argentopoulos în această perioadă de transformare și sunt încrezător că va reuși să valorifice toate oportunitățile care vor apărea pentru Sphera”, spune Cristian Osiac, președintele Consiliului de Administrație al Sphera Franchise Group.

În ultimii 9 ani, Sphera Franchise Group și-a dezvoltat rețeaua de restaurante de la 61 la 138 de unități, cu vânzări consolidate în creștere de 3,8 ori, până la 771 milioane de lei. 

Profitul operaţional în restaurantele francizate de Sphera, printre care se află KFC, Pizza Hut sau Taco Bell, s-a majorat cu 4,5% și a atins 103,2 milioane de lei în 2018, EBITDA normalizată a crescut cu 4,5%, până la 72,4 milioane lei, iar profitul net a sporit cu 4,5%, până la 34 milioane lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO