Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery în București

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, a anunțat miercuri deschiderea unei noi locații Pizza Hut Fast Casual Delivery (FCD), ca parte a strategiei de expansiune a businessului în București.
Ion Dobreanu - mie, 19 ian. 2022, 17:20
Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery în București

Conceptul inovativ vine în întâmpinarea noilor obiceiuri de consum, precum și a contextului socio-sanitar actual, oferind o experiență completă și sigură consumatorilor.

Fast Casual Delivery este cel mai nou format de restaurant care permite clienților să vadă în timp real cum se prepară produsele comandate și care oferă o experință culinară completă, rezultat al combinației între serviciile dine in, take away și delivery.

Restaurantul Pizza Hut Delivery Militari se află în zona de food-court a Centrului Comercial Militari Shopping, situat la adresa Bvd. Iuliu Maniu, nr. 558-560 si 560A, Sector 6, și are o suprafață totală de peste 150 mp (interior și terasă). Programul de funcționare este în conformitate cu actualele măsurile impuse de către autorități în contextul pandemic, 10:00 – 22:00.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea locației Pizza Hut Delivery Militari, care ne oferă încrederea că obiectivele noastre strategice vor fi atinse conform planurilor de dezvoltare și, totodată, ne aduce mai aproape de consumatorii pe care i-am obișnuit deja cu standarde și produse de înaltă calitate. Pentru noi, inovația și experiența oferite clienților noștri sunt două puncte strategice, restaurantele Pizza Hut Fast Casual Delivery fiind mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in”, a declarat Adrian Hulubescu, director general Pizza Hut România.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Militari au fost create circa 20 de noi locuri de muncă. În rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2.345 de lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul deține peste 165 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 147 în România și are peste 4.400 de angajați.

 

Te-ar mai putea interesa și
Finlanda şi Suedia şi-au depus cererile de aderare la NATO
Finlanda şi Suedia şi-au depus cererile de aderare la NATO
Finlanda şi Suedia şi-au depus miercuri cererile de aderare la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), consultări fiind în curs între aliaţi pentru a înlătura opoziţia Turciei......
Războiul din Ucraina a deraiat o posibilă fuziune între UniCredit şi Commerzbank – Financial Times
Războiul din Ucraina a deraiat o posibilă fuziune între UniCredit şi Commerzbank – Financial Times
Banca italiană UniCredit SpA şi cea germană Commerzbank erau pe punctul de a demara discuţiile cu privire la o posibilă ...
Skoda presează Volkswagen pentru decizia privind uzina de baterii din Europa de Est
Skoda presează Volkswagen pentru decizia privind uzina de baterii din Europa de Est
Oficialii Skoda pun presiune pe grupul Volkswagen pentru ca decizia privind uzina de baterii din Europa Centrală și de ...
Fed: Dacă inflaţia nu decelerează suficient de repede, „atunci va trebui să avem în vedere să acţionăm mai agresiv”
Fed: Dacă inflaţia nu decelerează suficient de repede, „atunci va trebui să avem în vedere să acţionăm mai ...
Creşterea americană trebuie să rămână pozitivă fără a fi prea puternică pentru a putea opri inflaţia, a indicat ...