1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Sphera Franchise Group își continuă extinderea la nivel internațional prin deschiderea unui nou restaurant KFC în Italia

Sphera Franchise Group deține în prezent 17 restaurante KFC în Italia și acoperă zone importante de tranzit precum Trivenetto și Piemont. În ultimii trei ani de când compania a intrat pe piața internațională, Italia a reprezentat o sferă centrală de interes la nivel de business, prin prisma numeroaselor oportunități oferite: există o cerere ridicată din partea consumatorilor, restaurantele sunt intens traficate, fiind amplasate în zone strategice.  Nouă locație este prima din regiunea Apulia/Puglia și se află în proximitatea Bari – Stazione Centrale.

29 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Inaugurarea KFC Bari Centrale face parte din strategia de expansiune a Sphera Franchise Group în zone intens accesate atât de localnici, cât și de turiști, marcând cea de-a cincea colaborare cu Grandi Stazioni S.p.A, compania care administrează principalele gări din Italia.

Restaurantul dispune de o suprafață totală de peste 450 de mp și pune la dispoziția clienților săi 96 de locuri la mese, Coffee Corner, sistem de free refill pentru băuturile răcoritoare, Wi-Fi gratuit, precum și spații special create pentru încărcarea dispozitivelor electronice. De asemenea, unitatea oferă atât servicii de Dine-In, cât și Takeaway și Delivery. Prin parteneriatul cu furnizorii specializați în domeniu (Glovo, Uber Eats, Deliveroo, Just Eat), produsele Colonelului Sanders sunt acum disponibile pentru un număr mai mare de clienți, acoperind o arie de livrare mai mare. Design-ul restaurantului este unul minimalist, urban, iar procedurile de igienizare și sanitarizare a locației sunt afiliate standardelor impuse la nivel local de către autorități, precum și celor specifice brand-ului. Prin urmare, angajații din restaurant sunt dotați cu echipament de protecție specific (măști de unică folosință mănuși etc), iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi.

„Expansiunea în Italia a înregistrat un trend ascendent, de la două locații în 2017 când am intrat pe această piață, până la 17 restaurante, în prezent. În contextul actual în care domeniul HoReCa este extrem de afectat de contextul de criză, ne bucurăm de faptul că putem să mergem mai departe cu planurile de expansiune și la nivel internațional. Cu acest nou restaurant, dezvoltăm portofoliul KFC Italia, dar întărim și relația strategică pe care o avem cu Grandi Stazioni S.p.A , reușind astfel să accesăm mai multe zone de interes. În plus, noua deschidere reprezintă pentru noi intrarea într-o altă regiune din Italia – Puglia și extinderea către un public și mai divers. În această perioadă, dorim să le oferim un plus de siguranță atât angajaților, cât și clienților noștri. De aceea respectăm cu strictețe normele și măsurile actuale de igienă impuse de autorități, în completarea standardelor caracteristice brand-ului”, a declarat Dan Ilie, General Manager US FOOD NETWORK S.R.L., entitate afiliată Sphera Franchise Group S.A.

Despre Sphera Franchise Group


Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO