Spin-off în cadrul grupului de consultanţă Boştină

Boştină Accounting and Fiscal Consulting, afiliată în 2008 la AGN International, a devenit în 2011, printr-un spin-off, AG - Accounting & Global Tax.
Cristina Şomănescu - mar, 20 mart. 2012, 09:27
Spin-off în cadrul grupului de consultanţă Boştină

Vom continua colaborarea cu casa de avocatură în sistemul de „best friends”, spune Bogdan Popa, tax manager la A.G. – Accounting & Global Tax.

Firma Boştină & Associates Financial Consulting (ulterior, Boştină Accounting and Fiscal Consulting) a fost înfiinţată în 2004.

În anul 2008, Boştină Accounting and Fiscal Consulting a fost afiliată la AGN International.
Această mişcare a asigurat colaborarea cu jucători mari pe plan internaţional din domeniul financiar-fiscal şi de audit şi a permis diversificarea gamei de servicii şi creşterea cifrei de afaceri a firmei.

„Înfiinţarea companiei în urmă cu 8 ani a fost un lucru bun, confirmarea venind şi din faptul că aceeaşi iniţiativă au avut-o ulterior şi alte mari case de avocatură. Am fost pionieri într-o nişă extrem de interesantă a serviciilor de consultanţă din România, dar rezultatele înregistrate de casa de avocatură în anul trecut ne arată că trebuie să ne concentrăm asupra unui singur lucru, şi anume avocatura”, spune avocatul coordonator Doru Cătălin Boştină.

În 2011, pe fundalul schimbării paradigmei economice şi a modificarilor survenite în legislaţia privitoare la serviciile de audit, a devenit evident că era momentul oportun pentru un spin-off care să permită companiei devenită A.G. – Accounting Global Tax să se dezvolte la întreg potenţialul ei, spun oficialii firmei.

A.G. – Accounting & Global Tax va fi în continuare membră AGN International.

„În ceea ce priveşte schimbarea, ea este de natură să scoată şi mai mult în evidenţă faptul că – pe de o parte – majoritatea clienţilor noştri operează într-o economie globală şi se aşteaptă ca şi consultanţii lor fiscali să aibă o viziune similară şi – pe de alta – că din ce în ce mai mulţi dintre clienţi vin la noi prin intermediul reţelei AGN International. Vom continua colaborarea cu casa de avocatură în sistemul de „best friends”, spune Bogdan Popa, tax manager la A.G. – Accounting & Global Tax.

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de euro, şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi.
Firma de avocatură de business are birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România.
Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.
Grupul de consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Te-ar mai putea interesa și
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală de 123,99 de milioane de lei lei (24,93 de milioane de euro), în......
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi ...