1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Spitalul Monza şi centrele Ares deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal

Spitalul Monza, centrele Ares și CardioTeam deschid la Cluj cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal. Investiția de la Cluj Napoca se ridică la aproximativ 7 milioane de euro, din care aproximativ 1,7 milioane de euro au costat dotările medicale. 

15 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca va oferi servicii de cardiologie clinică și intervențională, şi are în prezent o echipă formată din opt medici cardiologi cu specializare în cardiologie intervențională, cinci electrofiziologi, zece cardiologi clinicieni, 24 de asistente și personal auxiliar.

Spitalul din Cluj este parte a planului de dezvoltare din cadrul parteneriatului dintre Spitalul Monza și Centrele Ares care implică deschiderea mai multor centre regionale de cardiologie intervențională în țară, precum și extinderea rețelei de clinici axate pe investigații și diagnostic cardiovascular Ritmico.

"Suntem prezenți acum cu centrele Monza-Ares la Constanța și la Cluj. În curând vom fi și la Pitești. Proiectul Ritmico se dezvoltă cu câte 4-5 clinici noi în orașele din țară, în fiecare an", a spus Iulian Pleșcan, directorul operațional al spitalului Monza-Ares.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO