1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Sport Depot deschide primul showroom din România

Sport Depot, cel mai mare magazin online de articole sportive, va deschide primul showroom din România în zona Pipera din Bucureşti.

24 iul, 2013 | ECONOMICA.net

Sport Depot, cel mai mare magazin online cu produse sportive, parte din compania SPORT 2000 International, va deschide primul showroom din România, la parterul uneia dintre cele două clădiri din cadrul proiectului Global City Business Park, din zona Pipera.

De asemenea, tot în proiectul din Pipera se relochează Quintiles, lider mondial în servicii biofarmaceutice, informează un comunicat al dezvoltatorului Global City Business Park. În total, cele două companii ocupă un spaţiu de circa 1.100 de metri pătraţi şi dispun de mai multe locuri de parcare.

Gobal City Business Park este proiectul care a reuşit să închirieze, din ianuarie şi până acum, cea mai mare suprafaţă din zona Pipera - peste 5.100 de metri pătraţi. Dincolo de Quintiles şi Sport Depot, Michelin şi Euromaster – ceilalţi noi chiriaşi din acest an – ocupă 4.000 de metri pătraţi.


Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park dezvoltat de Global Finance, are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp, în două clădiri. În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat în octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

Global Finance, înființată în 1991 în Atena, este o firmă independentă de investiții, printre pionierele domeniului private equity și venture capital din regiune, ce și-a construit de-a lungul timpului un portofoliu excepțional. Operațiunile Global Finance constau în managementul fondurilor private de capital, dezvoltare imobiliară și servicii de consultanță în Europa de Sud-Est. Compania a intrat pe piața din România în 1996, iar de atunci a investit în diverse domenii, precum cel farmaceutic, tehnologic, al telecomunicațiilor, al produselor alimentare, al reciclării, al asigurărilor, dar și în imobiliare.

 


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO