Start-up-ul Nooka Space inaugurează în Cluj-Napoca cea mai mare rețea de birouri inteligente de proximitate din România

Start-up-ul Nooka Space își continuă expansiunea pe plan local și anunță inaugurarea celei mai mari rețele de birouri mobile și inteligente de proximitate din România, la Cluj-Napoca, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis cptre Economia.net.
Ion Dobreanu - mie, 20 oct. 2021, 16:29
Start-up-ul Nooka Space inaugurează în Cluj-Napoca cea mai mare rețea de birouri inteligente de proximitate din România

Până în prezent au fost instalate primele cinci astfel de unități, atât în zone centrale ale orașului Cluj-Napoca, precum și în zone periferice, cu scopul de a fi ușor de accesat de către cei care au nevoie de spații moderne de lucru aproape de casă sau de zonele de interes.

Orice astfel de spațiu poate fi accesat prin intermediul aplicației mobile Nooka Space, care permite utilizatorilor un control inteligent al biroului, de la rezervarea intervalului dorit, până la personalizarea condițiilor ambientale de lucru.
Aplicația mobilă Nooka Space poate fi descărcată din App Store și Google Play pe dispozitive de tip Android și iOS.

“Nooka Space este un concept inovator pe piața office din România și vine să contureze o tendință a pieței muncii care exista chiar înainte de pandemie, cea de muncă remote. Dezvoltarea primei rețele de micro birouri smart de proximitate Nooka în Cluj a fost cumva una firească. Pe de-o parte se datorează aspectelor logistice, întrucât aici deținem facilitățile de producție și tehnologie și, pe de altă parte, faptului că există foarte mulți oameni care lucrează în sistem remote sau hibrid și sunt direct interesați să beneficieze de astfel de servicii. Ne dorim să creștem această rețea în Cluj și, cât de curând, să replicăm acest model și în alte zone din țară”, a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România.

Citește și: https://www.economica.net/parklake-le-ofera-clientilor-optiunea-de-a-lucra-remote-din-gradina-centrului-comercial_527269.html

Rețeaua din Cluj cuprinde în prezent birourile Nooka Iulius Park, Nooka Bună Ziua, Nooka Sala Polivalentă, dar și două unități amplasate în partea periferică a orașului, unde există o densitate mare de locuitori, respectiv Nooka Vivo și Nooka Florești.

Nooka Space se adresează atât persoanelor private care vor să beneficieze de propriul birou, cât și companiilor și autorităților locale care doresc să investească în astfel de facilități și să își creeze propria rețea de birouri mobile de proximitate în beneficiul angajaților.

De curând, Nooka Space a încheiat un parteneriat strategic, cu primăria comunei Florești astfel încât, primul birou smart de proximitate din localitate este pus la dispoziția locuitorilor în mod gratuit.

Birourile de proximitate Nooka integrează într-un mod inovator funcționalitățile și resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generație, fiind prevăzute cu peste 15 senzori smart pentru a asigura un mediu de lucru cât mai intim, confortabil și accesibil.

În România, birourile mobile de proximitate Nooka sunt disponibile în Cluj-Napoca și București, iar la nivel internațional, în țări precum Irlanda, Franța, Italia, Belgia și Elveția.

Despre Nooka Space 

Nooka Space este start-up-ul care a dezvoltat primul concept de birouri de proximitate inteligente și mobile din lume. Povestea Nooka a început în Irlanda, în anul 2020, continuă în 2021 în Uniunea Europeană și plănuiește să ajungă în 2022 până în Statele Unite, din dorința de a rescrie definiția spațiului de lucru și de a ajuta la construirea birourilor viitorului: mai accesibile, mai flexibile, mai intime, mai inteligente și mai prietenoase cu mediul. Birourile compacte Nooka pot fi închiriate și subînchiriate la costuri accesibile, contribuind la construirea unei comunități Nooka bazate pe creativitate și colaborare.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...