1EUR = 4.7352 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Statul numește un consilier BNR în Consiliul de Administraţie al rafinăriei Petromidia

Ministerul Energiei l-a numit pe Marius Mitruș în calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare pentru un mandat care va expira la data de 30 aprilie 2018.

07 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Marius Mitruș este licențiat în economie – specializarea management (Academia de Studii Economie, Bucuresti) și informații – securitate națională (Academia Națională de Informații), se arată într-un raport transmis de Rompetrol Rafinare Bursei de Valori București.

Marius Mitruș, 36 de ani, este si membru în Consiliul de Administrație al Societății de Administrare a Participațiilor în Energie S.A. (SAPE), potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Printre obiectivele SAPE se numără continuarea litigiilor aflate pe rolul Curții de Arbitraj de la Paris, deschise în urma nerespectării clauzelor din contractele de privatizare încheiate de Electrica S.A.

Din CV-ul publicat pe site-ul SAPE mai reiese ca Marius Mitruș este consilier în cadrul BNR începând din 2013.

In 2006, acesta a absolvit cursurile NATO School din Oberammergau, Germania, iar cu un an înainte a urmat cursuri legate de legislația internațională privind combaterea spălării banilor și finanțarea terorismului.

Mitruș îl înlocuiește pe Nicolae Bogdan Codrut Stanescu, ce a renunțat la funcția de membru în CA Rompetrol Rafinare în care a fost numit în iunie 2015.

Statul român este încă acționar la Romeptrol Rafinare, prin Ministerul Energiei, cu o deținere de 44,69%.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO