1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Austriecii de la Strabag au câştigat la CNSC bătălia cu doi constructori pentru reparaţia străzilor din sectorul 4

Strabag a obţinut câştig de cauză la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) într-o dispută cu Euroconstruct Trading 98 şi TGB Mecano Construct pentru un proiect de reabilitare a străzilor din sectorul 4 al Capitalei.

31 aug, 2016 | ECONOMICA.net

Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în primăvara anului trecut o licitaţie pentru încheierea de acorduri-cadru cu maximum 3 agenţi economici, pe o perioada de patru ani, pentru lucrări de reparaţii ale drumurilor din sectorul 4 al Capitalei.

Valoarea estimată a contractelor este de circa 40 milioane de lei, fără TVA, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 7,8 miloane de lei, fără TVA.

În cadrul acestei licitaţii au fost depuse nouă oferte. Câştigătoare au fost desemnate ofertele depuse de către asocierea S.C. Strabag S.R.L. – S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A., asocierea S.C. Grant CPC S.R.L. – S.C. Drum Concept S.R.L. şi asocierea S.C. Alexcor Trading S.R.L. – S.C. Specialist Consulting S.R.L

Liderii altor două asocieri care au participat la licitaţie, Euroconstruct Trading 98 şi TGB Mecano Construct, au contestat la CNSC decizia prin care au fost desemnate câştigătoare cele trei asocieri.

Strabag a depus la rându său o cerere la CNSC prin care a solicitat respingerea ca neîntemeiate a contestaţiilor depuse de către Euroconstruct Trading 98 şi TGB Mecano Construct.

Pe 23 august, CNSC a admis solicitările Strabag şi a respins contestaţiile celorlalţi doi constructori.

Rămâne de văzut dacă cei doi constructori vor ataca mai departe decizia CNSC la Curtea de Apel Bucureşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO