1EUR = 4.8595 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Străinii care au adus cei mai mulţi bani în România în februarie. Top 10 companii

Cea mai mare majorare de capital efectuată de companiile străine în România în luna februarie 2016 aparţine proprietarului Floreasca Park, cu un aport de 18,4 milioane de euro, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

03 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Pipera Business Park SRL operează proiectul de birouri Floreasca Park din Capitală. Finalizat la sfârşitul lui 2013 în una dintre cele mai fierbinţi zone de office din Bucureşti, Barbu Văcărescu-Calea Floreasca, proiectul de birouri Floreasca Park are 37.500 de metri pătraţi, iar printre principalii chiriaşi se numără Oracle, Allianz sau BASF. Investiţia în Floreasca Park a fost de circa 70 de milioane de euro.

Potrivit unor informaţii apărute în presă în vara anului trecut, fondul german de investiţii GLL Real Estate Partners, proprietarul turnului de birouri Charles de Gaulle Plaza de lângă staţia de metrou Aviatorilor, urma să achiziţioneze complexul de birouri Floreasca Park de la dezvoltatorului proiectului, firma Portland Trust.

Pe locul doi în clasament se află austriecii de la Vienna Insurance Group, care au majorat capitalul social al Asirom cu 12,2 milioane de euro, urmaţi de americanii de la Lubrizol, cu un aport de 9,33 milioane de euro.

Următoarele companii din Top 10 al celor mai mari majorări de capital operate în luna februarie sunt, în ordine:

Repsol Targovişte SRL: 6,35 milioane de euro

Beyfin Romania SRL: 3,64 milioane de euro

Agri Pe SRL: 3,53 milioane de euro

Repsol Baico SRL: 3,39 milioane de euro

Aira Properties: 3,21 milioane de euro

Repsol Piteşti SRL: 2,78 milioane de euro

Repsol Targu Jiu SRL: 2,10 milioane de euro

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO