1EUR = 4.7612 RON | Bucureşti 27 º

News

Stroe, către consilierul lui Ponta: De mine nu scăpaţi până nu merg pe autostradă de la Piteşti la Sibiu

Segmentul de autostradă dintre Piteşti şi Sibiu reprezintă un obiectiv de interes naţional absolut necesar pentru transportul de mărfuri, nu doar o facilitate pentru Dacia, a afirmat joi preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Constantin Stroe, fost director general al uzinei de la Mioveni.

04 iun, 2015 | Agerpres

'Nu cer autostradă pentru mine, nu mă interesează pentru mine, mă interesează pentru tineri, pentru ţară. Şi nu cer autostradă pentru Renault, pentru Dacia, este în interes naţional. Transportul comercial, de luni până vineri, se face pe Valea Oltului. Cu ce viteză? Cu viteză comercială de 32-35 de kilometri pe oră? Aia nu e performanţă', a declarat Stroe, după festivităţile prilejuite de aniversarea a 10 ani de la deschiderea Centrului Internaţional Logistic (AILN) al Dacia de la Mioveni.

Citeste si: Proiectul autostrăzii Sibiu-Piteşti, deblocat. Instanţa a respins contestaţia pentru studiul de fezabilitate

El îi spusese anterior deputatului PSD Mircea Drăghici, consilier onorific al premierului Victor Ponta pe probleme legate de industria auto şi transporturi, că va relua în spaţiul public, de câte ori va considera necesar, subiectul autostrăzii Piteşti-Sibiu.

'Domnule consilier Drăghici, de mine nu scăpaţi până nu merg pe autostradă de la Piteşti la Sibiu. Şi vă blestem să mergeţi, am fost săptămâna trecută, să prindeţi un convoi de camioane cum am prins eu şi să pierdeţi o oră şi jumătate în plus. (...) Vă urez ca nu numai peste zece ani, peste o sută să lăsaţi în urmă ceva', a spus Constantin Stroe.

Deputatul Mircea Drăghici a transmis mesajul lui Victor Ponta, în care se sublinia, printre altele, faptul că premierul susţine în continuare realizarea cu prioritate a autostrăzii Piteşti-Sibiu. 'Autostrada Piteşti-Sibiu este pe locul întâi în Master-Planul de Transport. Ştiu că au fost unele îngrijorări ale angajaţilor, că reprezentanţi ai conducerii Dacia Renault au transmis anumite semnale. Eu (...) susţin în continuare autostrada Piteşti-Sibiu', se preciza în mesajul premierului.

Citeste si: Stroe, ACAROM: Nu cred că autostrada Piteşti-Sibiu va fi gata până în 2020

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO