1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Au fost scoase la licitaţie studiile care vor stabili dacă Bucureştiul va fi legat de Moldova prin autostradă sau drum expres

Anunţurile cu privire la studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice pentru drumul de mare viteză Ploieşti-Buzău-Bacău-Paşcani au fost publicate joi în SEAP. Studiile vor stabili dacă vom avea autostradă sau drum expres pe coridorul ce va lega Bucureştiul de Moldova.

24 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), urmaşa CNADNR, a publicat joi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţurile pentru un nou drum între Ploieşti şi Paşcani.

"Drumul de mare viteză" Ploieşti – Paşcani, cu o lungime de circa 330 de kilometri, a fost împărţit în patru secţiuni, Ploieşti-Buzău, Buzău - Focşani, Focşani – Bacău şi Bacău - Paşcani.

Valoarea estimată a contractelor pentru studiile de fezabilitate şi proiecte tehnice aferente celor patru secţiuni se ridică la circa 111 milioane de lei.

Pe fiecare secţiune în parte, valoarea estimată a contractelor, fără TVA:

Ploieşti – Buzău (65 km), 23,03 milioan de lei

Buzău – Focşani (72 km), 24,47 milioane de lei,

Focşani – Bacău (110 km), 36,16 milioane de lei

Bacău – Paşcani (82 km), 27,67 milioane de lei.

Durata contractelor este de 24 de luni, din care 14 luni pentru Studiul de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic, 4 luni pentru pregătirea documentaţiei de atribuire a contractului de execuţie lucrări.

Contractele vor fi atribuite după noul criteriu, cel mai bun raport calitate-preţ, iar termenul de depunere a ofertelor este 5 ianuarie 2017.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO