1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Studiul firmei Primăriei pentru lărgirea Prelungirii Ghencea va fi predat pe 6 septembrie. Va avea 2 benzi pe sens şi linie de tramvai pe mijloc

Studiul de fezabilitate pentru lărgirea şi modernizarea străzii Prelungirea Ghencea, realizat de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă S.A., va fi predat pe 6 septembrie 2018. Până în acest moment s-au realizat studiile topografice, geotehnice și studiul de trafic, a anunţat miercuri Primăria Capitalei.

29 aug, 2018 | ECONOMICA.net

Investiția de pe Prelungirea Ghencea a fost inițiată pentru a rezolva o gravă problemă de acces a locuitorilor din zonă, care reclamau de mulți ani blocaje în trafic. Proiectul presupune lărgirea și modernizarea bulevardului Prelungirea Ghencea, pe o lungime de 6 km, începând de la capătul tramvaiului 41 și până la Șoseaua de Centură, spun reprezentanţii Primăriei Bucureşti.

Costurile pentru realizarea studiului de fezabilitate, pentru proiectare și pentru asistență tehnică sunt de circa 320.000 euro.

Cerințele PMB sunt ca noua arteră să aibă câte două benzi pe sens, linie de tramvai în zona mediană, piste de biciclete, trotuare cu o lățime de 6 m, spații verzi între trotuar și partea carosabilă (3m), să fie reamenajate toate intersecțiile cu drumurile laterale și semaforizate cele cu străzile Brașov, Valea Oltului și Râul Doamnei.

Proiectul prevede realizarea unui nod intermodal de transport (tramvai 41, autobuze și microbuze ale liniilor preorășenești) și o parcare de tip Park&Ride cu o capacitate de 300 de locuri, ce poate fi extinsă până la 500 de locuri într-o dezvoltare ulterioară.

Proiectul propus se va corela cu Nodul Rutier de la Domnești care se afla sub coordonarea CNAIR, prin care se realizează legătura cu Centura București.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO