1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Subway a deschis al doilea restaurant din România. Vezi unde

Lanţul american de tip fast food Subway a deschis la sfârşitul săptămânii trecute primul restaurant din afara Bucureştiului şi al doilea din România, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, deţinut de Iulius Group.

07 mai, 2012 | Mediafax

Restaurantul a fost deschis sâmbătă, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, fiind amplasat la etajul mall-ului, a anunţat Iulius Group.

Subway din Cluj-Napoca este primul restaurant deschis în urma parteneriatului cu Iulius Group, a doua locaţie urmând a fi inaugurată, pe 31 mai 2012, la Iaşi, în ansamblul urbanistic Palas.

Compania a deschis în urmă cu aproape o lună primul restaurant din România, în franciză, în Piaţa Victoria din Bucureşti, şi vizează în următorii patru ani lansarea a 40 de unităţi pe piaţa românească.

Meniul Subway include sandwich-uri, salate şi alte produse, unităţile având şi opţiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil când vor fi suficiente unităţi care să acopere aria de livrare.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume.

Principalii concurenţi ai Subway în România vor fi McDonald's, Burger King şi KFC.

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, deţine centrele comerciale Iulius din Suceava, Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca şi complexul multifuncţional Palas, în construcţie în Iaşi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO