1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Subway intră în programul "cafea în aşteptare"

Lanţul american de restaurante Subway va intra de mâine în programul “cafeaua în aşteptare”, o mişcare socială prin care românii generoşi vor putea plăti o cafea pentru un alt client.

10 apr, 2013 | | ECONOMICA.net

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante tip fast-food din lume, marchează împlinirea unui an de la intrarea în România alăturându-se mişcării globale “caffè sospeso” sau "cafea în aşteptare". Astfel, începînd de mâine, 11 aprilie, clienţii lanţului de restaurante pot plăti o cafea altor persoane.

“Caffè sospeso” este o mişcare socială a oamenilor generoşi, aflată în plină amploare în Europa. Mecanismul iniţiativei este unul simplu: plăteşti o cafea pe care însă nu o bei, ci o laşi în grija localului până când apare un alt client care o poate consuma gratuit.

Ideea a aparut în sudul Italiei şi a intrat în tradiţia zonei ca un act de generozitate, făcut de un client norocos care oferea unui străin din norocul său. Gestul a fost adoptat şi în alte ţări. “Primul an de existenţă Subway pe piaţa românească trebuia sărbătorit aşa cum se cuvine. Şi nu credem că există o modalitate mai bună de a ne bucura decât împreună cu clienţii noştri, făcându-i parte dintr-o mişcare a oamenilor generoşi care ia din ce în ce mai multă amploare în Europa. Este ocazie cu care le mulţumim că există şi îi incurajam să împartă şi celor din jur bucurie şi prietenie”, a declarat Rumen Radev, development agent la Subway Romania

În acest moment, Subway deţine în România 13 restaurante iar, pâna la sfârşitul anului 2015, urmăreşte deschiderea a 40 de restaurante.

În prezent, Subway are peste 39.000 de restaurante în 102 ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante fast food din lume în sistem de franciză.

Printre localurile înscrise în programul "cafea în aşteptare" se număra Bistro de l’Arte (Braşov), Kiddo Cafe (Iaşi), Serendipity, Casa Mărgărit, Cafeneaua Actorilor, Bacănia Veche, Acuarela, Black Jack Pub, Coftale, Joie de Vivre, Ludic Bar şi Have a Cigar (Bucureşti).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO