Americanii de la Subway se extind în toată ţara. Urmează benzinăriile

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante fast-food în franciză din lume, înaintează uşor, dar sigur, spre ţinta propusă la intrarea pe plan local: 40 de restaurante. Deschid în zone aglomerate din mari oraşe, dar sunt cu ochii şi pe zone atipice.
Alina Stanciu - joi, 19 sept. 2013, 21:02
Americanii de la Subway se extind în toată ţara. Urmează benzinăriile

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante fast-food în franciză din lume, a ajuns deja la un lanţ de 16 restaurante pe plan local, în Bucureşti şi mari centre urbane ale ţări. Cum ţinta pentru primii doi ani de la deschidere este de 40 de unităţi, compania continuă să caute oportunităţi atât în oraşele unde sunt prezenţi deja, cât şi în unele noi. 

Astfel, în următoarea perioadă Subway va deschide o a doua unitate în Moldova, în centrul oraşului Suceava, dar ţintesc şi alte oraşe. „Până acum avem 10 restaurante în Bucureşti, câte unul în Cluj, Timişoara, Ploieşti, Piteşti şi Constanţa. În construcţie este unitatea din Suceava şi suntem în căutare de locuri în Braşov, Sibiu şi Galaţi”, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţi Subway Central & Eastern Europe.

Urmează benzinăriile?

De asemenea, lanţul american ţinteşte spaţii atipice, cum ar fi benzinăriile. „De obicei, pe pieţele noi în care intrăm căutăm locuri cu un număr mare de potenţiali clienţi. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fie în centrele oraşelor. Restaurantele pot fi poziţionate în centre comerciale aflate la marginile oraşelor, sau, spre exemplu, în benzinăriile de lângă cele mai tranzitate drumuri ori în alte locaţii foarte vizitate. (…) Acum, planurile nostre se concentrează pe oraşele mari, dar unele restaurante în locuri mai puţin tradiţionale ar putea fi deschise în zone mai mult sau mai puţin rurale – în special în  benzinării „, au declarat reprezentanţii  Subway Central & Eastern Europe.

Subway a intrat în România pe 10 aprilie anul trecut, în franciză, prin deschiderea unui restaurant pe Bd Titulescu, zona Calea Victoriei din Capitală.

 

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...