SUBWAY România pregăteşte deschiderea a 10 noi restaurante în 2018

SUBWAY România, partea celui mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, a încheiat 2017 cu o reţea de 39 de restaurante în România, dintre care 16 în Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei.
Economica.net - mar, 06 feb. 2018, 14:03
SUBWAY România pregăteşte deschiderea a 10 noi restaurante în 2018

Parte importantă a celei mai mari reţele de restaurante cu servire rapidă din lume, cu 44.000 de restaurante deschise în peste 100 de ţări, SUBWAY România a încheiat 2017, cu vânzări în creştere cu 9% pe restaurant. La nivel naţional şi volumul clienţilor care au trecut pragului unui restaurant SUBWAY a crescut cu 6 %.

‘Asemeni anilor trecuţi, am continuat să creştem business-ul, să menţinem trendul pozitiv, sporind cifra de afaceri, vânzările, rentabilitatea şi numărul de magazine. Suntem o franciză, aşa că focusul nostru este, evident, pe profitul francizaţilor. Urmând strategia AOP pentru 2017 am reuşit să creştem rata profitabilităţii per restaurant cu trei cifre. Ne dorim să deschidem încă 10 restaurante noi în acest an. Continuăm să căutăm francizaţi şi locaţii. Deschiderea unui restaurant SUBWAY nou este parte a unui proces amplu, care presupune identificarea francizatului potrivit, a locaţiilor, dar şi negocierea celor mai bune condiţii de închiriere’, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona Bucureşti – Ilfov.

‘Avem 39 de restaurante deja şi ne pregătim de deschiderea celui cu numărul 40. Dezvoltarea brandului SUBWAY în România se produce într-un mod sănătos şi suntem convinşi că va fi la fel şi în 2018’, arată Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zona din afara Bucureşti-Ilfov.

Deja obişnuiţi cu calitatea, prospeţimea, preţurile bune şi servirea ireproşabilă, românii sunt extrem de receptivi la produsele SUBWAY. Aşa că, pentru 2018, reţeaua are planuri mari.

În 2018, SUBWAY România va deschide şi primul Fresh Forward decor restaurant. De asemeni, urmând trendul din 2017, brandul va continua să introducă în meniu sandwich-uri şi arome noi de cafea.

Focusul SUBWAY România se axează pe serviciile de excepţie şi calitatea produselor. În acest an SUBWAY îşi va extinde şi programul de home delivery.

‘Avem un număr foarte mare de parteneri care comandă pentru angajaţi sau invitaţi, aşa că livrăm sandwich-urile noastre speciale, platourile de prăjituri sau popularul SUB-to-Go lunch box. Angajatori şi angajaţi ne recunosc pentru calitate, prospeţime şi pentru servicii excelente’, spune John Marino, Subway franchisee şi Preşedinte al Subway Romania National Marketing Board.

SUBWAY a intrat pe piaţa din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012 şi ajungând în prezent la 36 de restaurante. Succesul SUBWAY este consolidat de un model de business solid, implementat de Frederick ‘Fred’ DeLuca în urmă cu 49 de ani.

Modelul de afaceri a fost creat în jurul unor aspecte esenţiale precum: prospeţimea celor mai bune ingrediente, crearea şi servirea celor mai gustoase sandvişuri din lume chiar în faţa clientului, respectând cele mai înalte niveluri de calitate.

Te-ar mai putea interesa și
Israel-Hamas: O ofensivă la Rafah nu ar elimina Hamas, spune Blinken
Israel-Hamas: O ofensivă la Rafah nu ar elimina Hamas, spune Blinken
O ofensivă majoră a Israelului la Rafah ar provoca "haos" şi "anarhie", fără a elimina Hamas, au avertizat duminică SUA, menţinând presiunea asupra aliatului lor în război, relatează AFP....
Tezaur, o nouă emisiune de titluri de stat, la dobânzi neimpozabile de până la 6,85%/pe an
Tezaur, o nouă emisiune de titluri de stat, la dobânzi neimpozabile de până la 6,85%/pe an
Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat Tezaur, cu maturităţi de unu şi trei ani, cu dobânzi ...
Turcia a semnat cu ExxonMobil un contract de achiziție de gaze pe termen lung
Turcia a semnat cu ExxonMobil un contract de achiziție de gaze pe termen lung
Operatorul de stat al reţelei de gaze naturale din Turcia, BOTAŞ, a semnar un contract pe termen lung de achiziție de ...
De ce întârzie trenurile cu hidrogen să ajungă în România
De ce întârzie trenurile cu hidrogen să ajungă în România
Pocedura de achiziție de trenuri cu hidrogen a fost reluată petru a treia oară, din cauza unei abordări “inovative” ...