1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

News

Sunt sloturile gratuite măsluite? Şansele de câştig la sloturi

Dacă ați avut vreodată în vedere să rotiți rolele unui slot sau v-ați învârtit vreodată (sau câteva!), probabil v-ați pus câteva întrebări pe care le are fiecare jucător serios din industria iGaming – „Aparatele de slot pot fi echipate pentru a păcăli jucătorul?” „Care sunt șansele de a câștiga sloturi?” „Sunt mașinile de slot cinstite?” și „Cazinourile manipulează mașinile de slot în detrimentul jucătorului?”

07 iul, 2020 | ECONOMICA.net

În lumina interesului dvs. de a cunoaște cum stau lucrurile, articolul dinaintea voastră clarifică lucrurile o dată pentru totdeauna. Așadar, așezați-vă confortabil, citiți mai jos și obțineți informațiile despre cotele sloturilor, marginea casei, frecvența hitului, corectitudinea sloturilor și multe altele.


Pot cazinourile să controleze sloturile și plățile?

O întrebare la fel de veche ca și jocurile de noroc din zilele noastre este aceea că ar putea cazinourile sa manipuleze mașinile cu sloturi și plățile pentru sloturi.

Operatorii cazinourilor nu pot controla aparate sloturi și plățile lor decât dacă specificațiile pe care încearcă să le pună în aplicare sunt în conformitate cu regulile de jocuri din jurisdicțiile în care se află sau își desfășoară activitatea. În cea mai mare parte, aceste jurisdicții de jocuri includ legi care aplică limita superioară și inferioară a returului de plată pentru mașinile cu slot. Operatorii cazinourilor trebuie să respecte cerințele legale pentru jocuri pentru a nu avea probleme cu autoritățile de control al jocurilor sau chiar să-și piardă licența.

Mașinile cu sloturi sunt, la un nivel înalt, controlate de legile și reglementările jocurilor, prin plasarea cerințelor legale în procente de plată. Totuși, aceste reglementări specifice jocurilor de stat nu stabilesc întotdeauna limite teoretice pentru returnările de plată. În urma unei astfel de circumstanțe, cazinourile sunt exonerate de cerința legală pentru stabilirea returnărilor de plată. Cu toate acestea, ei trebuie să fie atenți să nu-și stabilească randamentele de plată prea mici dacă doresc să rămână deschise.

Chiar și așa, șansele de câștig de pe sloturi sunt controlate de consiliul de control al statului, eliminând exclusiv opțiunea cazinourilor de a înșela jucătorii din banii lor. Consiliul de administrație funcționează cu interesul jucătorului la inimă, bazându-se pe procese de omologare a sistemului de cazino, care împiedică orice rău. Dacă vreun cazinou decide să nu fie pe deplin conform, ei sunt în căutarea unei probleme mari atunci când sunt prinși.

În timp ce industria jocurilor de cazino monitorizează îndeaproape site-urile înșelătoare pentru a le împiedica să facă rău jucătorilor, este de asemenea responsabilitatea dvs. să priviți la stânga și la dreapta înainte de a alege un cazinou la care să jucați. Pentru a evita posibilitatea ca un cazino să poată controla jocurile cu sloturi din viața dvs., faceți clic pe orice cazinou vă puteți bucura de sesiuni de jocuri sigure și dublu verificate.


Jocurile de slot sunt cinstite sau riguroase?

Mașinile de slot oferite pe site-urile de cazino online on-line nu sunt echipate. Generatoarele de numere aleatorii ale sloturilor (RNG) asigură că nu există „memoria mașinii” a rotirilor anterioare, deoarece acestea sunt programate să funcționeze pe rotiri individuale. În plus, fiecare nouă rotire este un eveniment izolat, doar managerii cazinourilor și designerii de sloturi cunoscând setările exacte pentru acel RNG. Cu toate acestea, este de înțeles pentru tine să te gândești la modul în care sunt echipate sloturile. La urma urmei, fiecare slot machine este proiectat / programat pentru a avea o margine matematică asupra jucătorului, astfel încât producătorii lor să aibă șansa de a câștiga un profit sănătos fără a înșela nimic. Totuși, asta este tot matematică, nici o escrocherie.

Așa că, data viitoare când vă întrebați „Sunt mașinile cu sloturi echipate?”, știți că nu sunt așa. De fapt, în majoritatea țărilor care au legile jocurilor de noroc bine reglementate, toate jocurile sunt auditate pentru echitate, verificând astfel cum sunt sloturile aleg la întâmplare și dacă au jackpot-uri imposibil de câștigat.

Gândiți-vă astfel: dacă arunci o monedă de cinci ori la rând și obții cozi de cinci ori, nu există nicio garanție că vei primi capetele a șasea oară. Fiecare aruncare reprezintă o șansă de 50/50, deoarece fiecare dintre ele este un eveniment probabilistic individual. Același lucru este valabil și pentru sloturi. Consultați blogul nostru unde explicăm modul în care funcționează sloturile, pentru o explicație mai cuprinzătoare asupra acestui subiect.


Cotele pentru sloturi - Explicate

Indiferent dacă utilizați sau nu principiul calculatorului cota slot machine pentru jocul dvs. de succes, să știți că șansele de câștig pe un slot machine nu sunt posibile. Este probabil să se calculeze modalități potențiale de a câștiga, dar acolo se încheie această presupunere. Câștigurile depind preponderent de modul în care este configurat tamburul virtual, fiecare oprire pe tambur putând corespunde mai mult de o oprire pe tamburul virtual.

Când vine vorba de sloturi tipice, ponderea superioară a jackpot-ului pentru fiecare tambur corespunde unei singure opriri virtuale. Opțiunea de jackpot de top este cea cu cea mai mare plată a jackpot-ului. Ce înseamnă asta pentru tine, un jucător obișnuit?

În esență, înseamnă că șansele dvs. de a atinge imaginea jackpot-ului pe un tambur sunt 1 în 64. Dacă se întâmplă ca toate tambururile să fie configurate la fel, șansa dvs. de a atinge jackpot-ul este 1 în 643 sau 262.144. De obicei, se întâmplă ca mașinile cu un jackpot mai mare să aibă multe alte opriri pe rolele lor virtuale. În acest caz, șansele dvs. de a câștiga un jackpot devin considerabil mai slabe.

Dar nu așa se termină povestea cu slot machine. Fiecare jucător trebuie să știe că sloturile sunt programate pentru a atinge un anumit procent de rambursare. Care este exact un procent de rambursare? Este procentul de bani care este în cele din urmă plătit jucătorului. Cazinoul câștigă în timp cu orice procent de rambursare sub 100.

Majoritatea jurisdicțiilor de jocuri de noroc urmează un procent de rambursare care este în jur de 75%. Cu toate acestea, întrucât concurența este puternică și cazinourile nu doresc să obțină un reprezentant rău pentru a avea mașini mai strânse decât concurenții lor, cei mai mulți dintre ei au un acord silențios pentru a stabili procentele de rambursare în intervalul 90 - 97 la sută, care este mult mai mare. decât minimul.


Sloturi gratis cu cele mai bune cote de câștig

Care sunt sloturile cu cele mai bune șanse de câștig? Din păcate, nu există un răspuns clar în acest sens. Cu toate acestea, teoria arată că, cu cât este mai simplu jocul, cu atât sunt mai mari șansele unei victorii. Deși sloturile video sunt întotdeauna mai distractive de redat (includ semne colorate și poveste captivantă, până la urmă), datorită numărului de linii pe care le prezintă, încetinesc șansele de câștig ale fiecărui jucător insa puteti fi sigur si urmati instructiunile de consumator.

Pe de altă parte, există experți în jocuri de noroc care sugerează că jocul de mașini jackpot aleatorii peste mașini cu plăți progresive crește șansele de câștig ale unui jucător. După cum au indicat unii, sloturile online progresive ar putea duce la câștiguri mai puțin frecvente, astfel încât acestea să crească numărul jackpot-ului. Dimpotrivă, jackpoturile aleatorii prezintă plăți mai mici.

Încă o dată, răspunsul la ce sloturi au cele mai bune șanse de câștig este - practic orice slot machine alegeți. Deoarece fiecare rotire este aleatorie și independentă, jucătorii pot fi siguri că nu vor fi păcăliți indiferent de slotul pe care îl aleg.


In concluzie

Rotirea slotului preferat este întotdeauna una dintre cele mai bune metode de a-ți face ziua super captivantă, așa că de ce pierdeți timpul fixând calculul cotelor și să vă întrebați „oare cazinourile strâng sloturile în weekend?”. În schimb, alegeți slotul preferat, lăsați-vă purtați de val și bucurați-vă de fiecare secundă!

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO