1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Superbet Holding România anunţă creşteri salariale pentru angajaţi, de la 1 ianuarie 2018

Operatorul de pariuri sportive Superbet, cu obligaţiuni emise din această toamnă pe piaţa alternativă AeRO de la Bucureşti, anunţă că de la 1 ianuarie 2018 va majora salariile pentru cei peste 2.500 de angajaţi ai săi, scrie Agerpres.

21 dec, 2017 | ECONOMICA.net

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, angajaţii Superbet vor primi, de la începutul anului viitor, salarii ce vor varia între 2.600 de lei şi 3.800 de lei, cu sporuri şi tichete de masă incluse, în funcţie vechimea salariatului şi de oraşul în care acesta îşi desfăşoară activitatea. Majoritatea angajaţilor sunt casieri sau operatori de agenţie, notează compania.

'Este a doua veste bună, după ce în noiembrie compania se angaja să suporte integral contribuţiile angajatorului în salariul brut al angajatului odată cu intrarea în vigoare a noilor modificări fiscale începând cu ianuarie anul viitor', se arată în comunicatul Superbet.

Superbet este, în prezent, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, cu o reţea de aproape 1.000 de agenţii în toată ţara, dintre care peste 600 retail. Afacerea companiei la nivel naţional este consolidată sub Superbet Holding România, care operează patru branduri de retail, respectiv: Superbet - cu 630 de agenţii, BetArena (peste 200), GoBet (120) şi Magic Jackpot - brandul de sloturi.

În data de 21 noiembrie, operatorul de pariuri sportive şi-a lansat, la Varşovia, în mod oficial, operaţiunile pe piaţa din Polonia, devenind astfel singurul operator străin autorizat să funcţioneze pe piaţa poloneză. Odată cu obţinerea licenţei de operare pentru Superbet Polonia, operatorul de jocuri de noroc anunţa inaugurarea, în cursul aceleiaşi săptămâni, a primelor agenţii din Polonia, în oraşe ca: Varşovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan şi Gdansk.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO