Superguvernanta de Pipera: Ce caută şi cum îşi plătesc bogaţii guvernantele şi menajerele

Bone educate, intelectuale, care vorbesc engleza, cu pregătire şi experienţă pedagogică, şi femei de serviciu cu moralitate ireproşabilă, cu etica muncii, loiale şi corecte sunt preferinţele familiilor din cartierul bucureştean Pipera. Dacă te califici, câştigi între 1.300 de lei şi 3.000 de lei pe lună.
Economica.net - mar, 16 apr. 2013, 06:49
Superguvernanta de Pipera: Ce caută şi cum îşi plătesc bogaţii guvernantele şi menajerele

Superguvernanta de Pipera: intelectuală, cu experienţă şi recomandări, vorbitoare de engleză.

O firmă de recrutare caută în această perioadă candidata ideală pentru postul de guvernantă pentru un copil de patru ani al unei familii din Pipera (Bucureşti).
Candidata ideală pentru poziţia de guvernantă în Pipera trebuie să fie educată, intelectuală, să aibă pregătire pedagogică, să aibă, de asemenea, minimum doi ani experienţă ca bonă la o familie, nu la copiii săi, şi mai trebuie să aibă recomandări. Superguvernanta cautată de angajatori trebuie să fie energică, să aibă imaginaţie, şi, preferabil, să vorbească limba engleză.
Angajatorii caută o guvernantă care să stimuleze intelectual un copil de patru ani, prin joacă şi prin alte metode specifice acestei vârste.
Candidatele care vor să trimită candidatura pentru acest post trebuie să răspundă la următoarele întrebări: ce experienţă au ca  bone, pentru cât timp au lucrat ca bonă, ce vârste aveau copiii cu care au lucrat, ce hobby-uri au, dacă le place să gătească şi dacă au obligaţii familiale.

Cu cât e dispusă familia din Pipera să plătească guvernanta: 3.000 de lei pe lună plus bonusuri

Angajatorii  din Pipera oferă celei care va lucra ca guvernantă la ei un salariu de bază de 3.000 de lei pe lună, bonus de performanţă la şase luni şi un bonus de fidelitate la un an.
„Aceste bonusuri însumează 7.000 de lei şi vor fi date la un an şi şase luni de colaborare. Se va semna un contract în acest sens”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.
Angajatorii oferă contract de muncă, caută o candidată care răspunde cerinţelor prezentate mai sus şi care e dispusă să colaboreze cu ei pentru cel puţin doi ani de zile.  
Candidata selectată pentru acest post poate opta pentru varianta de a locui la familia cu care va lucra, caz în care are masa şi cazarea asigurate.
Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Supermenajera de Pipera: are un profil moral ireproşabil, are etica muncii şi lucrează cu plăcere

O firmă de recrutare caută o menajeră pentru o familie din Pipera (Bucureşti).
Candidata ideală pentru postul de menajeră la o familie din Pipera trebuie să demonstreze o serie de calităţi morale, de etică profesională, abilităţi de comunicare şi nu în ultimul rând, o viziune modernă.
Familia din Pipera caută o persoană serioasă, disciplinată, atentă la detalii, organizată, punctuală şi conştiincioasă. Lista aşteptărilor angajatorilor de la candidatele interesate să se angajeze ca menajeră nu se opreşte aici. Candidatele care vor acest loc de muncă mai trebuie să fie şi loiale, cinstite, curate, meticuloase, comunicative, implicate în munca lor. Candidatele care vor să trimită CV-ul pentru acest post trebuie „să nu aibă comportamente învechite şi retrograde, să nu mintă sau să folosească trucuri pentru a nu veni la serviciu, să nu fure, pentru că are de unde şi să nu fie frustrate că trebuie să muncească ca femeie de serviciu”, spun angajatorii în anunţul de recrutare pentru postul de menajeră.
Nu în ultimul rând, candidatele care vor acest loc de muncă trebuie să fie educate şi, preferabil, să locuiască în zonele limitrofe Piperei.
Dacă demonstrezi că ai toate aceste calităţi, eşti angajată pe 1.300 de lei pe lună.
Angajatorul ofertează candidatele interesate de acest post cu salariu lunar de 1.200 de lei în primele două luni de la angajare, care va urca ulterior la 1.300 de lei pe lună. Angajatorul oferă carte de muncă şi decontează transportul candidatei selectate pentru acest post.
Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în......
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori ...
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...