1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Supermarketul cu trei sigle. Auchan a preluat spațiul din Liberty Center unde a început rebrandingul Billa în Carrefour

Retailerul francez Auchan a preluat spațiul din mall-ul bucureștean Liberty Center deținut inițial de REWE pentru brandul Billa și ulterior de Carrefour după preluarea lanțului Billa. De altfel, unitatea reprezintă primul rebranding din Billa în Carrefour.

06 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Primul din cele 83 de supermarketuri Billa pe care retailerul francez Carrefour le-a preluat de la concurentul gewrman REWE şi-a schimbat astăzi, 6 septembrie, din nou sigla. Auchan Retail România a deschis sub brandul propriu, în spațiul din centrul comercial Liberty Center, al doilea magazin pe formatul supermarket din București. Aceasta după aproximativ doi ani în care unitatea a funcționat sub banerul Carrefour, urmare a tranzacției din 2015 prin care retaiilerul francez a preluat brandul Bulla de la REWE.

Retailerul francez Carrefour, care a preluat, în 2015, 86 de supermarketuri Billa de la concurentul german Rewe, a demarat la 1 martie procesul de rebranding, două unități - Billa Liberty Center București și Billa Sinaia purtând deja numele Market.

Noua unitate Auchan comercializează aproximativ 14.000 de produse alimentare și nealimentare, are atât case clasice cât și case inteligente – self-checkout – unde clienții scanează și plătesc singuri, precum și  o serie de servicii suplimentare și o parcare subterană cu 600 de locuri. Orarul de funcționare a magazinului este de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Compania are peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

Liberty Center a fost primul centru comercial modern deschis în sud-vestul Bucureștiului în zona Rahova și este situat la doar 2 km față de Piața Unirii. Mall-ul acoperă un spațiu comercial de aproximativ 27.300 metri pătrați și beneficiază de peste 600 de locuri de parcare subterane. Printre chiriaşii-ancoră se numără Happy Cinema, Altex, INEXTENSO, Kik, Deichmann, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time, Colin’s, Stay Fit etc. Gradul de ocupare a centrului comercial în baza contractelor semnate este de 88%. Aproximativ 2.000 mp sunt în curs de amenajare, urmând ca magazinele să fie operaționale până la sfârșitul anului. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL România începând din noiembrie 2016.

 

 

 
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO