Topul vedetelor cu cei mai mulţi fani pe Facebook şi Twitter

Cum se promovează superstarurile pe rețelele de socializare? Câţi fani au? Cum au atras atâţia admiratori? Ce intimităţi postează? Forbes.com a realizat un top.
Economica.net - Dum, 19 aug. 2012, 11:07
Topul vedetelor cu cei mai mulţi fani pe Facebook şi Twitter

Rihanna

Followeri Twitter: 23,8 milioane

Fani pe Facebook: 59,6 milioane

Rihanna se află în fruntea listei de staruri. Cantareata de 24 de ani, utilizează foarte bine media socială, transmite des şi, adesea controversat, mesaje pe Twiter. Ea înjură pe rețelele sociale şi postează fotografii din cluburile de striptease pe care le frecventează. A făcut vâlvă, în aprilie, când a postat fotografii în care părea că se droghează.

Lady Gaga

Followeri pe Twitter: 28 milioane

Fani pe Facebook: 53 milioane

Cu 28 de milioane de „mici monștri”, Lady Gaga este cea mai populara celebritate pe Twitter. Ea anunță pe Twitter noi înregistrări, concerte şi alte lansări, precum noul ei parfum care miroase a „sânge şi spermă”.

Eminem

Followeri pe Twitter: 11,9 milioane

Fani pe Facebook: 60,3 milioane

Rapper-ul are fani mai mulți Facebook decât orice celebritate. El ocupă poziția a treia, deoarece nu are foarte mulți followeri pe Twitter. Aceasta ar putea fi, în mare parte, din cauză că twit-urile lui Eminem sunt promoţionale, nu personale.

Justin Bieber

Followeri pe Twitter: 26 de milioane

Fani pe Facebook: 45.8 milioane

Bieber datorează faima social networking-ului. El a fost descoperit pe YouTube iar tânărul cântăreţ nu-și uită niciodată fanii. El postează pe Twitter note și mesaje din calatoriile sale și poze din ședinte foto. Pagina sa de Facebook este folosită în principal pentru a-și promova cele mai recente videoclipuri sau albume.

Katy Perry

Followeri pe Twitter: 24,5 milioane

Fani pe Facebook: 45,7 milioane

Ca şi alte popstaruri, Perry utilizează Twitter excelent, unde vorbește cu fanii postează fotografii şi clipuri video amuzante într-un mod care îi face pe toți să simtă că Perry este cea mai bună prietenă a lor. Pagina sa de Facebook este mai mult decât un site de promovare.

Shakira

Followeri pe Twitter: 17,6 milioane

Fani pe Facebook: 52,5 milioane

Starul pop columbian este una dintre cele mai populare celebrități de pe Facebook, cu 52,5 milioane de fani. Ea își foloseşte pagina de Facebook nu numai pentru a-și promova cele mai noi piese şi clipuri video, dar postează și poze din vacanțe, precum cele din recenta excursie pe care a făcut-o în sudul Franţei. Ea postează pe Twitter și Facebook, atât în spaniolă, cât și în engleză.

Christiano Ronaldo

Followeri pe Twitter: 12 milioane

Fani pe Facebook: 47,5 milioane
Fotbalistul portughez este sportivul cel mai popular pe social media. El nu transmite mesaje pe Twitter foarte des şi mesajele sale sunt, în mare parte, note umile despre cât de recunoscător le este fanilor şi că joacă fotbal. Pagina sa de Facebook are acelaşi conţinut, dar fanii săi pot vedea, de asemenea, fotografii ale stelei de la Real Madrid, fără a da click pe poze.

Taylor Swift

Followeri pe Twitter:  17 milioane

Fani pe Facebook: 33,6 milioane

Swift, care excelează la scris piese care descriu problemele unei fete îndrăgostite, folosește social media pentru a ajunge mai aproape de fanii ei postând fotografii cu pisica ei şi cu ceaşca de cafea din care urmează să bea. Ca multe celebrităţi, ea îşi folosește pagina de Facebook pentru promovare.

Lil Wayne

Followeri pe Twitter: 7.9 milioane

Fani pe Facebook: 40 milioane

Starului hip-hop îi place să-și păstreze feed-urile rețelelor sociale „curate”. Are acum pe Twitter şi Facebook, în cea mai mare parte, fotografii şi mesaje de felicitări pentru câștigătorii de la Olimpiada de la Londra și mesaje de la fanii care-i spun cât de mult le place muzica lui.

Selena Gomez

Followeri pe Twitter: 12,3 milioane

Fani pe Facebook: 33 de milioane

Gomez nu este naiv deloc. Ea foloseşte puterea reţelelor sociale pentru a promova Postcard On The Run, o companie în care artista a investit într-o aplicaţie care vă permite să transforme fotografii făcute cu iPhone-ul în cărţi poştale. Ea postează și fotografii făcute în vacanțe şi excursii, unde merge uneori cu prietenul ei, Justin Bieber.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Autostrada Transilvania: Azi se deschide circulația pe lotul Tg Mureș – Ungheni FOTO VIDEO
Autostrada Transilvania: Azi se deschide circulația pe lotul Tg Mureș – Ungheni FOTO VIDEO
Luni, 6 decembrie, în jurul orelor 12:00 - 13:00, va fi deschisă circulația pe lotul Tg Mureș - Ungheni din Autostrada ...
Concurenţa investighează un posibil abuz de poziţie dominantă al firmei de medicamente Boehringer Ingelheim RCV Gmbh&CO pentru blocarea concurenților
Concurenţa investighează un posibil abuz de poziţie dominantă al firmei de medicamente Boehringer Ingelheim RCV Gmbh&CO ...
Consiliul Concurenţei investighează un posibil abuz de poziţie dominantă al companiei Boehringer Ingelheim RCV GmbH&Co ...
Renault va elimina mai puţine locuri de muncă în Franţa decât intenţiona iniţial
Renault va elimina mai puţine locuri de muncă în Franţa decât intenţiona iniţial
Constructorul auto francez Renault a finalizat negocierile cu sindicatele pentru un nou acord pe trei ani, fiind revizuit ...