1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

After Business

Surpriză în lumea pariurilor online

Dintre cei 19 operatori online care îşi desfăşoară activitatea legal in Romania, Winmasters.com a fost declarată astăzi de către site-ul stiridesport.ro, platforma care s-a adaptat cel mai bine pieţei din România.

05 mai, 2016 | ECONOMICA.net

Desemnarea winmasters.com drept cea mai prietenoasa platforma de gambling din Romania vine dupa ce, in ultimele 6 luni, noi functionalitati si imbunatatiri au fost dezvoltate, răspunzând astfel solicitărilor venite din partea utilizatorilor.

Imbunatatirile tehnice si functionale cum ar fi asigurarea sporirea vitezei de incarcare a site-ului, optimizarea site-ului de mobil pentru experiente de pariere din ce in ce mai rapide, dezvoltarea aplicatiilor de mesagerie prin care utilizatorii pot contacta Departamentul de Suport mai rapid si mai usor, diversificarea metodelor de plata, dar si adaugarea a catorva mii de noi evenimente lunar ca optiuni de pariere, au facut ca peste 200.000 de pariori romani sa-si testeze abilitatile mizand pe echipa favorita sau in cazinoul online.

Directorul Winmasters domnul Christos Protopapas a declarat: "Sunt mandru astazi de performantele platformei Winmasters in Romania si cred ca majoritatea jucatorilor romani vor paria pe Winmasters si pe echipa Romaniei la Euro 2016".

Nu in ultimul rand, succesul este conferit si oferta extrem de atractiva de bonusuri a winmasters.com. Astfel, bonusul de bun-venit de 300 RON pentru pariuri este cel mai apreciat de catre pariori, in conditiile in care este extrem de transparent si foarte simplu de obtinut, in vreme ce bonusul de 900 RON pentru casino este si el foarte apreciat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO