1EUR = 4.8432 RON

Aplicatie Mobil

Surse: Cătălin Homor va fi schimbat de la conducerea CNADNR

Noul ministru al Transporturilor, Sorin Buşe, îl va înlocui luni pe Cătălin Homor din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a spus pentru ECONOMICA.NET Alin Goga, consilier juridic în cadrul companiei şi membru al Grupului de Iniţiativă pentru Restructurarea şi Reprofesionalizarea CNADNR.

04 aug, 2016 | ECONOMICA.net

"Salutăm plecarea lui Cătalin Homor, după demiterea fostului ministru Dan Costescu", a spus Alin Goga, fost director juridic al CNADNR, pentru ECONOMICA.NET

Potrivit acestuia, directorii CNADNR au fost informaţi joi dimineaţa, în urma unei şedinţe care a avut loc miercuri, că de luni Cătălin Homor va fi schimbat din funcţia de director general şi că pentru înlocuirea sa sunt luate în calcul două variante.

Un posibil înlocuitor al lui Cătălin Homor ar putea fi Valentin Trifan, actualul director general adjunct al CNADNR, potrivit reprezentanţilor grupului, care se opune conducerii actuale a CNADNR.

Cealaltă variantă luată în calcul este numirea unui reprezentant al Asociaţiei Pro-Infrastructură (API).

Informaţia schimbării din funcţie a lui Cătălin Homor a fost infirmată însă de către un oficial din Ministerul Transporturilor.

"Compania nu are acum nevoie de schimbarea directorului general. Trebuie sa implementeze proiecte", a spus oficialul MT.

Cătălin Homor a fost numit director general al CNADNR în decembrie 2015. Anterior, acesta a deținut atribuții de director general la Metrorex, după ce fusese Directorul de Investiții și Achiziții Publice din 2013 al companiei care gestionează metroul bucureștean.

Cătălin Homor este de profesie inginer constructor. Anterior poziției din Metrorex, Homor a lucrat la o firmă de construcții din mediul privat Comnord SA, deţinută de omul de afaceri Sorin Creţeanu.

Homor este în concediu medical, de trei săptămâni.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO