Auchan face angajări în toată ţara. Caută sute de oameni. Vezi posturile

Retailerul Auchan are mai multe posturi disponibile pentru magazinele din Bucureşti, dar şi din ţară. ECONOMICA.NET îşi spune unde şi ce se caută.
Economica.net - mar, 09 oct. 2012, 21:06
Auchan face angajări în toată ţara. Caută sute de oameni. Vezi posturile

Auchan angajează personal şi pentru magazinele deja existente, cele din Titan şi Militari, dar şi pentru unitatea care va fi deschisă în cadrul miculul mall Auchan City.

Spre exemplu, pentru magazinul din Militari se caută vânzător pescărie, cofetar, agent de securitate, manager raion carmangerie, recepţioner, decorator, dar şi controlor de gestiune. Pentru mai multe detalii şi condiţiile de angajare, click aici.

La magazinul din Titan se angajează operator case de marcat, brutar, buătar, retusier confectii, manager departamane food şi non-food, dar şi manager de raion. Pentru mai multe detalii, click aici.

Pentru magazinul viitor din cadrul Auchan City, retailerul caută 250 de persoane. Casier principal, bucătra, agent de securitate, măcelar, operator TVCI, preparator carne, recepţioner, şef echipă case de marcat, lucrător comrcial, tehnician întreţinere, sunt doar câteva dintre posturile pentru care se caută personal. Pentru mai multe detalii, click aici.

În cadrul direcţiei de Servicii Centrale, din Bucureşti, Auchan caută achizitor legume-fructe, contabil investiţii, operator validare date, achizitor junior, achizitor bazar sezonier, operator facturare, specialist organizare şi tehnician suport utilizatori. Click aici pentru a vă depune CV-ul.

Auchan mai caută oameni şi pentru magazinele din Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Suceava, Tîrgu Mureş şi Timişoara.

Spre exemplu, pentru magazinul din Timişoara se caută lucrător comercial, bucătar, măcelar, decorator, recepţioner, traanşator peşte, manger raion carmangerie, controlor de gestiune, responsabil resurse umane. Pentru mai multe locuri de muncă şi informaţii, click aici.

La Piteşti se caută şef serviciu case, retuşier confecţii, manager raion, manager departament food şi non-food, controlor de gestiune şi responsabil resurse umane. Pentru depunerea CV-ului, click aici.

La Constanţa se caută controlor de gestiune, preparator carne, vânzător pescărie, operator case de marcar, manager raion. Pentru mai multe locuri de muncă şi detalii, click aici.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Rețeaua de autostrăzi și drumuri expres în exploatare a României a ajuns la peste 1.091 de kilometri, transmite pe pagina proprie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Amintim că joi a......
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat ...
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...