Auchan face angajări în toată ţara. Caută sute de oameni. Vezi posturile

Retailerul Auchan are mai multe posturi disponibile pentru magazinele din Bucureşti, dar şi din ţară. ECONOMICA.NET îşi spune unde şi ce se caută.
Economica.net - mar, 09 oct. 2012, 21:06
Auchan face angajări în toată ţara. Caută sute de oameni. Vezi posturile

Auchan angajează personal şi pentru magazinele deja existente, cele din Titan şi Militari, dar şi pentru unitatea care va fi deschisă în cadrul miculul mall Auchan City.

Spre exemplu, pentru magazinul din Militari se caută vânzător pescărie, cofetar, agent de securitate, manager raion carmangerie, recepţioner, decorator, dar şi controlor de gestiune. Pentru mai multe detalii şi condiţiile de angajare, click aici.

La magazinul din Titan se angajează operator case de marcat, brutar, buătar, retusier confectii, manager departamane food şi non-food, dar şi manager de raion. Pentru mai multe detalii, click aici.

Pentru magazinul viitor din cadrul Auchan City, retailerul caută 250 de persoane. Casier principal, bucătra, agent de securitate, măcelar, operator TVCI, preparator carne, recepţioner, şef echipă case de marcat, lucrător comrcial, tehnician întreţinere, sunt doar câteva dintre posturile pentru care se caută personal. Pentru mai multe detalii, click aici.

În cadrul direcţiei de Servicii Centrale, din Bucureşti, Auchan caută achizitor legume-fructe, contabil investiţii, operator validare date, achizitor junior, achizitor bazar sezonier, operator facturare, specialist organizare şi tehnician suport utilizatori. Click aici pentru a vă depune CV-ul.

Auchan mai caută oameni şi pentru magazinele din Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Suceava, Tîrgu Mureş şi Timişoara.

Spre exemplu, pentru magazinul din Timişoara se caută lucrător comercial, bucătar, măcelar, decorator, recepţioner, traanşator peşte, manger raion carmangerie, controlor de gestiune, responsabil resurse umane. Pentru mai multe locuri de muncă şi informaţii, click aici.

La Piteşti se caută şef serviciu case, retuşier confecţii, manager raion, manager departament food şi non-food, controlor de gestiune şi responsabil resurse umane. Pentru depunerea CV-ului, click aici.

La Constanţa se caută controlor de gestiune, preparator carne, vânzător pescărie, operator case de marcar, manager raion. Pentru mai multe locuri de muncă şi detalii, click aici.

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...