SUV-ul Skoda Karoq facelift, dezvăluit în câteva schițe

Cehii de la Skoda se pregătesc pentru lansarea unui facelift al SUV-ului Karoq și au prezentat primele schițe oficiale.
Robert Stan - sâm, 20 nov. 2021, 14:19
SUV-ul Skoda Karoq facelift, dezvăluit în câteva schițe

Pe 30 noiembrie Skoda va prezenta un facelift al modelului Karoq, un SUV compact care beneficiază de optimizări tehnice și de actualizări ale detaliilor de design. Secțiunea frontală a devenit mai distinctivă, iar modelul a fost echipat cu noi faruri și blocuri optice spate cu LED.

Skoda a publicat două schițe de design în avanpremiera facelift-ului Karoq. Producătorul auto ceh și-a supus acum SUV-ul compact unor actualizări de design și tehnologie. Karoq a fost lansat pe piață în urmă cu patru ani, în 2017. Prezentarea digitală pentru reprezentanții media va avea loc în 30 noiembrie.

Una dintre cele două schițe prezintă partea frontală nouă distinctivă, cu detalii împrospătate a modelului Skoda Karoq. Grila radiatorului specifică modelelor Skoda a devenit mai lată și beneficiază de detalii atractive, precum lamelele duble și noul design hexagonal, cu o priză lată de aer dedesubt. Farurile au devenit mai suple decât la versiunea precedentă și se extind până în grila radiatorului. Aspectul lor dinamic este subliniat de luminile de zi cu design nou, ce sunt acum compuse fiecare din câte două elemente separate. Dedesubt este instalată o a doua unitate, destinată proiectoarelor de ceață sau la versiunea de top, unui modul LED separat. Această configurație a farurilor desenează look-ul specific cu „patru ochi”, vizibil pe timp de noapte.

Al doilea desen ilustrează noul design posterior al modelului Karoq. Alături de eleronul mai lung și de actualizarea designului măștii din spate cu difuzor negru, atrag atenția și blocurile optice spate, ce au, de asemenea, un design nou, mai tăios. Asemeni farurilor, și acestea au devenit mai suple și accentuează lățimea automobilului. Semnătura luminoasă în stil specific Skoda, cu structurile sale cristaline adaugă un efect vizual special luminilor din spate, ce au păstrat în designul lor, desigur, și forma specifică a literei C.

Prin lansarea modelului Karoq în 2017, ca frate mai mic al modelului Kodiaq, Skoda a făcut un pas important în campania sa desfășurată în segmentul SUV-urilor. Karoq facelift va fi lansat în premieră în 30 noiembrie, sub forma unei prezentări digitale.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...