Taco Bell a deschis primul său restaurant din municipiul Iași

Primul restaurant Taco Bell a fost deschis astăzi, 22 aprilie 2021, în municipiul Iași. Nouă locație este situată în incinta Palas Mall, parte a ansamblului mixed-use Palas Iași. Acesta este cel de al 12-lea restaurant din portofoliul Taco Bell România.
Ion Dobreanu - joi, 22 apr. 2021, 17:12
Taco Bell a deschis primul său restaurant din municipiul Iași

De-a lungul celor aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România, brandul a devenit prezent în 8 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și de acum și Iași.

Noul restaurant are o suprafață de aproximativ 120 de mp și este situat la parterul Palas Mall. Brandul va pregăti o serie de surprize pentru cei care se vor număra printre primii clienți. Restaurantul are 30 de angajați și din meniul sau fac parte preparatele ca: Lil Crunchwrap, Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Citește și: Sphera Franchise Group a deschis primul restaurant KFC din Miercurea Ciuc (economica.net)

„Mai mult decât a fi un pas către realizarea obiectivelor de business trasate pentru acest an, inaugurarea restaurantului Taco Bell Palas Mall ne aduce aproape de fanii din Iași, care, în nenumărate rânduri, și-au exprimat dorința de a se bucura de produsele lor preferate de inspirație mexicană chiar în orașul lor. Ne bucurăm să vedem că reușim să unim oameni cu pasiuni, valori și preferințe comune, totul sub conceptul inspirațional #livemas. Îi așteptăm cu entuziasm pe consumatori în noul restaurant, acolo unde am pregătit pentru ei o serie de surprize și oferte speciale”, a spus Costică Mișaca, director general Taco Bell România.

Momentan, până la anunțarea unor noi măsuri din partea autorităților, restaurantul Taco Bell din Iași este deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway. De asemenea, pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Takeaway.

Citește și: KFC, Pizza Hut și Taco Bell în pandemie – Sphera: pierderi operaţionale de 400.000 lei şi vânzări de jumătate de miliard de lei, la 9 luni (economica.net)

Sănătatea angajaților și clienților a fost și va rămâne o prioritate la Taco Bell. De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele din țară, precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, purtarea măștii de protecție și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente și recipiente cu dezinfectant. Pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal, este încurajată plata cu cardul contactless.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...