Taco Bell a deschis primul său restaurant din municipiul Iași

Primul restaurant Taco Bell a fost deschis astăzi, 22 aprilie 2021, în municipiul Iași. Nouă locație este situată în incinta Palas Mall, parte a ansamblului mixed-use Palas Iași. Acesta este cel de al 12-lea restaurant din portofoliul Taco Bell România.
Ion Dobreanu - joi, 22 apr. 2021, 17:12
Taco Bell a deschis primul său restaurant din municipiul Iași

De-a lungul celor aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România, brandul a devenit prezent în 8 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și de acum și Iași.

Noul restaurant are o suprafață de aproximativ 120 de mp și este situat la parterul Palas Mall. Brandul va pregăti o serie de surprize pentru cei care se vor număra printre primii clienți. Restaurantul are 30 de angajați și din meniul sau fac parte preparatele ca: Lil Crunchwrap, Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Citește și: Sphera Franchise Group a deschis primul restaurant KFC din Miercurea Ciuc (economica.net)

„Mai mult decât a fi un pas către realizarea obiectivelor de business trasate pentru acest an, inaugurarea restaurantului Taco Bell Palas Mall ne aduce aproape de fanii din Iași, care, în nenumărate rânduri, și-au exprimat dorința de a se bucura de produsele lor preferate de inspirație mexicană chiar în orașul lor. Ne bucurăm să vedem că reușim să unim oameni cu pasiuni, valori și preferințe comune, totul sub conceptul inspirațional #livemas. Îi așteptăm cu entuziasm pe consumatori în noul restaurant, acolo unde am pregătit pentru ei o serie de surprize și oferte speciale”, a spus Costică Mișaca, director general Taco Bell România.

Momentan, până la anunțarea unor noi măsuri din partea autorităților, restaurantul Taco Bell din Iași este deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway. De asemenea, pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Takeaway.

Citește și: KFC, Pizza Hut și Taco Bell în pandemie – Sphera: pierderi operaţionale de 400.000 lei şi vânzări de jumătate de miliard de lei, la 9 luni (economica.net)

Sănătatea angajaților și clienților a fost și va rămâne o prioritate la Taco Bell. De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele din țară, precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, purtarea măștii de protecție și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente și recipiente cu dezinfectant. Pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal, este încurajată plata cu cardul contactless.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Te-ar mai putea interesa și
Prețul energie pe bursă a crescut semnificativ, cu peste 150%, în aprilie 2021 față de anul trecut
Prețul energie pe bursă a crescut semnificativ, cu peste 150%, în aprilie 2021 față de anul trecut
Preţul energiei electrice pe piaţa spot a bursei OPCOM (Piaţa pentru Ziua Următoare - PZU) a avut o medie de 309 lei pe MWh în luna aprilie 2021, cu 150,6% mai mult faţă de preţul......
Aurescu: În Fâșia Gaza există 320-350 de cetățeni români. Nu am primit cereri de asistență consulară
Aurescu: În Fâșia Gaza există 320-350 de cetățeni români. Nu am primit cereri de asistență consulară
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat că în Fâşia Gaza se află în jur de 320 - 350 de cetăţeni ...
WhatsApp anunță limitarea funcțiilor-cheie pentru utilizatorii care nu acceptă noile reguli de partajare a datelor
WhatsApp anunță limitarea funcțiilor-cheie pentru utilizatorii care nu acceptă noile reguli de partajare a datelor
Utilizatorii WhatsApp au la dispoziţie câteva săptămâni pentru a accepta ''Politica de Confidenţialitate'' a aplicaţiei ...
Importurile de țiței ale României au crescut cu 8,6% în primul trimestru
Importurile de țiței ale României au crescut cu 8,6% în primul trimestru
România a importat, în primele trei luni din 2021, o cantitate de ţiţei de 2,077 milioane tone echivalent petrol (tep), ...