1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

TAP Portugal: Operarea reluată și-a dovedit încă o dată profitabilitatea scăzută. Nu se justifică continuarea zborurilor spre Lisabona

Compania aeriană TAP Portugal se retrage pentru a doua oară din România, pe fondul unei profitabilităţi scăzute pe ruta Lisabona-Bucureşti. 

10 dec, 2018 | | ECONOMICA.net

TAP Air Portugal nu va mai opera zboruri directe pe ruta Lisabona-Bucureşti începând cu data de 27 ianuarie 2019, a anunţat compania. 

"TAP regretă întreruperea operării pe această rută. Aceasta a fost a doua încercare de operare pe piața din România. Operarea reluată și-a dovedit încă o dată profitabilitatea scăzută, ce n-ar justifica continuarea zborurilor pe ruta Lisabona – București", potrivit unui comunicat de presă. 

Clienții cu bilete de avion deja cumpărate vor fi protejați pe zborurile altor companii aeriene și vor fi informați despre noile rute sau vor putea solicita ambursarea sumelor achitate, în cazul în care vor dori anularea biletelor. Pasagerii din România vor putea contacta Call Center-ul din Lisabona, la numărul de telefon: +351 218 411 100.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO