1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

News

Tarom a anulat toate cursele de astăzi către Bruxelles, dar pasagerii sunt primiţi pe zborurile spre Amsterdam

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles, astfel încât pasagerii care au bilete către şi dinspre această destinaţie vor fi acceptaţi, fără costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen, a anuţat, miercuri, compania, într-un comunicat transmis News.ro.

23 mar, 2016 | News.ro

Aeroportul din Bruxelles rămâne închis în continuare, iar zborurile RO 371/372 si RO 373/ 374 Bucureşti – Bruxelles- Bucureşti, de astăzi, 23 martie, au fost anulate.

Pasagerii care deţin bilete Tarom pentru această destinaţie, sau care doresc să se reîntoarcă în România, vor fi acceptaţi fără costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen.

Până acum, o parte din pasagerii spre şi dinspre Bruxelles au fost redirecţionaţi pe zborurile TAROM RO363/364 Bucureşti – Amsterdam şi retur de astăzi. Tarom a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de astăzi, pentru destinaţia Amsterdam, care vor fi operate de o aeronavă Airbus A310, cu o capacítate de 209 locuri.

Operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in. Totodată, pune la dispoziţia pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanţilor Tarom de la Bruxelles (0032479309981) si Amsterdam (0032473841576), pentru situaţii de urgenţă .

Tarom se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE) şi cu reprezentanţii ambasadelor României la Haga şi în Belgia.

MAE a pus la dispoziţia cetăţenilor români o linie telefonică de urgenţă, cu număr de apelare 1771 de pe teritoriul belgian. Pentru apelurile din afara Belgiei, a fost anunţat numărul de telefon de urgenţă +32 78 15 1771.

Două explozii au avut loc, marţi dimineaţă, la terminalul plecări al aeroportului din Bruxelles.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO