1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Tarom: Defectarea unui difuzor a dus la întârzierea cursei Bucureşti-Timişoara cu o oră şi cincizeci de minute

Reprezentanţii companiei Tarom au anunţat că întârzierea cursei aeriene care trebuia să decoleze vineri la ora 12:40 de pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti spre Timişoara este cauzată de defectarea unui difuzor.

14 oct, 2016 | News.ro

"Întârzierea a fost cauzată de defectarea unui difuzor de la bordul aeronavei ce a trebuit înlocuit, în ultimul moment", menţionează reprezentanţii Tarom într-un comunicat de presă transmis vineri după-amiază.

Avionul, de tip ATR, trebuia să plece spre Timişoara la ora 12.40 şi a decolat în jurul orei 14.35.

Joi seară, un avion al companiei Tarom care trebuia să ajungă la Iaşi a ratat decolarea de pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza unei probleme tehnice. Aparatul a fost întors de la capătul pistei şi readus în zona terminalului, în timp ce pasagerii au fost invitaţi să coboare din aeronavă.

În 3 octombrie, ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, declara că flota companiei aeriene de stat Tarom nu este utilizată la standardele practicate de alte linii aeriene, gradul de ocupare nefiind la pragul de rentabilitate, iar unele aeronave trebuie înlocuite. El a precizat că, până la finalul acestei luni, trebuie ales un consultant care să asiste Tarom în alegerea unor noi aeronave.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO