1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Tarom intră în războiul preţurilor: 39 euro Bucureşti-Iaşi, mai ieftin decât cu CFR

După ce Blue Air a redus recent preţurile la biletele de avion pe ruta Bucureşti-Iaşi, compania naţională Tarom răspunde şi scade şi ea preţurile.

12 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Tarom a fost nevoită să reducă preţurile datorită concurenţei Blue Air pe ruta internă Bucureşti-Iaşi şi a lansat o ofertă de preţ de la 39 de euro, 175 lei, pentru un singur segment. Un drum dus-întors cu Tarom costă 78 de euro, adică 350 de lei. 

Perioadă de vânzare până pe 28 februarie 2016, iar perioada de călătorie până pe 28 februarie 2016 (data ultimului retur).

La Blue Air, un bilet dus-întors pe ruta Bucureşti-Iaşi costă 180 de lei. 

Lunga călătorie cu trenul până la Iaşi se face în circa şapte ore, asta în cazul cel mai fericit şi nu există întârzieri. Un bilet cu trenul, la clasa a doua, dus-întors, costă 190 de lei.

Dacă ştiţi exact perioadele de călătorie, atunci puteţi achiziţiona un bilet dus-întors, din staţia de plecare, caz în care se oferă o reducere de 10%.

În cazul în care doriţi să evitaţi oboseala şi alegeţi un loc la vagonul de dormit, în regim single preţul este de 604 lei, pentru un drum-dus întors. Un loc într-o cabină cu două paturi costă 444 de lei. Mai scump decât drumul cu avionul este şi locul la vagonul cuşetă, cu patru locuri în cabină: 285 de lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO