1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Tarom lansează cursele directe spre Dublin

După ce compania low-cost Air Lingus a anunţat că se retrage de pe piaţa româneacă, compania naţională Tarom anunţă lansarea unei curse directe spre Dublin.

18 mar, 2013 | ECONOMICA.net

Compania Air Lingus renunţă la cursele directe Bucureşti-Dublin începând cu 30 aprilie, iar Tarom va încerca să concureze pe acest segment cu Blue Air de la 1 mai, când va introduce trei curse săptămânale spre capitala Irlandei.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737 în zilele de miercuri, vineri şi duminică, după următorul program: 21.30 Bucureşti – 23.30 Dublin şi 00.20 Dublin – 06.05 Bucureşti. Cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, oferind legături foarte bune pasagerilor care călătoresc din Estul Europei spre Irlanda.

În încercarea de a face faţă concurenţei companiei low-cost flydubai pe ruta Bucureşti-Dubai, care a intrat pe piaţa românească din luna octombrie a anului trecut, Tarom a modificat orarul de zbor al celor trei frecvenţe săptămânale, iar cursele vor fi operate pe timp de zi, după următorul program: marţi, joi şi sâmbătă 08.05 Bucureşti – 14.00 Dubai şi 14.55 Dubai – 19.10 Bucureşti

„Programul de vară vine cu foarte multe noutăţi pentru pasagerii noştri. În primul rând am introdus zboruri noi de la Iaşi către Bologna, Torino şi Londra, zboruri care se bucură de succes având în vedere că rezervările pe aceste rute sunt în continuă creştere. Irlanda este o destinaţie apreciată de români şi credem că introducerea zborurilor spre Dublin va fi foarte bine primită de pasageri“, a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei Tarom.

Datorită creşterii numărului de pasageri pe rutele Bucureşti-Amsterdam şi Bucureşti-Frankfurt şi retur, au fost introduse zboruri suplimentare, şi anume trei frecvenţe săptămânale la Amsterdam şi două frecvenţe săptămânale la Frankfurt.

Destinaţiile Amman şi Beirut, care până în prezent erau operate împreună, vor fi operate independent. Începând cu programul de vară, Tarom va opera trei zboruri săptămânale directe la Beirut, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, şi două zboruri săptămânale directe la Amman, în zilele de marţi şi sîmbătă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO