Tarom va opera curse din Oradea către Milano şi Barcelona, începând din 25 martie 2019

TAROM va opera, începând din data de 25 martie 2019, curse din Oradea către Milano (Bergamo) şi Barcelona (El Prat) şi retur, conform unui comunicat al companiei aeriene naţionale, remis joi AGERPRES.
Economica.net - joi, 22 nov. 2018, 12:45
Tarom va opera curse din Oradea către Milano şi Barcelona, începând din 25 martie 2019

Compania TAROM deschide vânzarea biletelor de avion pentru ambele rute începând cu data de 15 decembrie 2018.

Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obţinere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute.

„Marcăm deschiderea a nu mai puţin de 16 noi rute în ultima perioadă. Continuăm să dezvoltăm prezenţa companiei pe piaţă, mizând în permanenţă pe nevoia de conectare a polurilor de creştere economică din România cu cât mai multe destinaţii.
Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât şi extern, turistic, dar nu numai. Suntem conştienţi de nevoia constantă de a călători rapid şi în siguranţă, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunităţi locale în Milano şi Barcelona”, se precizează în comunicatul TAROM.

TAROM va pune la dispoziţie două frecvenţe săptămânale pe Milano şi Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120. În preţul biletelor TAROM sunt incluse transportarea bagajelor de cală (23 de kg) şi a bagajelor de mână (10 kg), servicii la bord şi operaţiuni de check-in în aeroport.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...