Taxele pentru permise și înmatriculări auto se pot achita prin SelfPay și CEC Bank

Tarifele ce reprezintă contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizaţiilor de circulaţie provizorie şi de emitere a permiselor de conducere se pot plăti din luna octombrie prin intermediul celor peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, precum şi prin cele peste 1.000 de unităţi CEC Bank.
Economica.net - lun, 12 oct. 2020, 10:55
Taxele pentru permise și înmatriculări auto se pot achita prin SelfPay și CEC Bank

Conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES, facilitatea este disponibilă în toate cele 1.013 unităţi CEC Bank şi la cele peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localităţi din ţară. Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în reţele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Plăţile pot fi efectuate în numerar, precum şi cu cardul bancar la o parte dintre automate.

„Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constantă pentru CEC Bank, iar plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizaţiilor de circulaţie provizorie precum şi de emitere a permiselor de conducere prin intermediul staţiilor de plată se înscrie în această linie. Prin parteneriatul cu SelfPay creştem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienţii noştri, oferindu-le mijloace moderne de plată”, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte, director general CEC Bank.

Adrian Badea, CEO al SelfPay, a subliniat că vremurile în care trăim au adus o schimbare majoră în abordarea proceselor de digitalizare ale organizaţiilor, precum şi ale autorităţilor publice centrale sau locale.

„SelfPay este alături de partenerii săi, punându-şi la dispoziţie infrastructura şi tehnologia atât de necesare procesului de digitalizare în domeniul plăţilor. Reţeaua noastră, cu cele peste 5.000 de staţii de plată, reprezintă o modalitate de plată simplă şi la îndemână care permite utilizatorilor să rămână în siguranţă, limitând interacţiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăţilor. Le mulţumesc partenerilor noştri de la CEC Bank pentru agilitatea de care au dat dovadă, care a făcut posibilă implementarea acestor soluţii de plata într-un timp record”, a spus Adrian Badea.

SelfPay deţine cea mai mare reţea de staţii de plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de staţii de plată, cu peste 150 de servicii disponibile. Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de peste 36 miliarde de lei, la sfârşitul primului semestru din 2020.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească, care oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking şi phone-banking (Tele CEC).

Te-ar mai putea interesa și
Un mare fermier din vestul țării și-a închis toate conturile firmelor sale de la băncile austriece
Un mare fermier din vestul țării și-a închis toate conturile firmelor sale de la băncile austriece
Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din vestul ţării, care este şi unul dintre cei mai importanţi fermieri din ţară, arădeanul Dimitrie Muscă, a dispus, joi după-amiază, închiderea......
SafeFleet, companie românească, monitorizează vehiculele OSCE în 15 misiuni globale
SafeFleet, companie românească, monitorizează vehiculele OSCE în 15 misiuni globale
SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, anunță semnarea ...
Drum Expres Arad – Oradea: CNAIR solicită emiterea acordului de mediu
Drum Expres Arad – Oradea: CNAIR solicită emiterea acordului de mediu
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) solicită emiterea acordului de mediu necesar construirii ...
Dyson lansează o pereche de căști audio care purifică aerul. Cum arată și de unde le poți cumpăra
Dyson lansează o pereche de căști audio care purifică aerul. Cum arată și de unde le poți cumpăra
Dyson a anunțat joi specificațiile complete ale căștilor cu funcție de purificare a aerului Dyson Zone, care vor fi ...