Teamnet: creşterea cu 30% a afacerilor în 2014 aduce din nou grupul în competiţia European Business Awards

Grupul Teamnet, unul dintre principalii integratori IT&C din regiune, a fost nominalizat Campion Național pentru România la European Business Awards, în categoria “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”. Recunoașterea a fost acordată pentru strategia remarcabilă de dezvoltare a Grupului, care a susținut creșterea cu aproximativ 30% a cifrei de afaceri consolidate înregistrate de Teamnet în 2014, până la 93 de milioane de euro, comparativ cu 2013.
Economica.net - joi, 17 sept. 2015, 10:07
Teamnet: creşterea cu 30% a afacerilor în 2014 aduce din nou grupul în competiţia European Business Awards

Inovația și performanțele de business sunt principalele criterii de nominalizare a Campionilor Naționali în cadrul European Business Awards, competiție de prestigiu desfășurată anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din sfera de business și a reprezentanților din mediul academic, politic și mass-media din toată Europa.

Teamnet a înregistrat o evoluție accelerată în ultimii ani și s-a remarcat la nivel regional prin numeroase proiecte inovatoare, care au ca scop comun transformarea societății prin tehnologie în industrii diverse precum agricultură, transport, sănătate, mediu, energie sau utilități. Compania investește anual peste 10% din cifra de afaceri în proiecte ample de cercetare și dezvoltare precum cele în robotica industrială, tehnologia NFC și gestionarea situațiilor de urgență la nivel european.

Strategia de dezvoltare a Grupului Teamnet a contribuit la extinderea sustenabilă și la generarea inovației pe zonele cheie ale companiei – Cloud, Robotics, GIS și SCADA. Anul trecut, Teamnet a înregistrat pași importanți și a realizat investiții semnificative pentru dezvoltarea și consolidarea operațiunilor, atât în termeni de soluții tehnologice și portofoliu de clienți din numeroase industrii importante, precum și în ceea ce privește prezența Grupului la nivel regional. Suntem onorați să reprezentăm din nou România la European Business Awards și ne propunem să continuăm cu planuri și obiective la fel de ambițioase și în viitor”, spune Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Nominalizarea Teamnet la categoria “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” recunoaște dinamica importantă a Grupului pe plan regional, în țările unde este operațional – România, Turcia, Belgia, Croația, Serbia și Republica Moldova, precum și în cele alte 10 state unde dezvoltă proiecte împreună cu parteneri regionali strategici. Pentru această categorie a competiției, reprezentanții European Business Awards evaluează și nominalizează companii care dovedesc o strategie organică amplă de creștere la nivel național, dar și regional, unde Teamnet își propune să realizeze peste 40% din business până în 2018.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards: “Felicităm Teamnet pentru realizarea de a fi desemnat Campion Național și le dorim succes în etapa următoare. Campionii Naționali au o contribuție foarte importantă la dezvoltarea comunității europene de business și ne bucurăm să vedem un interes crescut din partea tot mai multor companii de a participa la European Business Awards și de a se remarca la nivel european pentru performanțele și realizările obținute în ultimul an.”

Aflată la cea de-a noua ediție, competiția a atras peste 32.000 de concurenți din mediul de afaceri în 2015, în creștere cu 33% față de anul precedent. În total, 678 de organizații din 33 de țări din Europa au fost nominalizate Campioni Naționali și au intrat în cea de-a doua etapă a competiției.

În faza următoare, un juriu prestigios compus din lideri de business din Europa, reprezentanți ai mediului academic și antreprenori, va evalua materialele video de prezentare a Campionilor Naționali, desemnând câștigătorii marelui premiu “Ruban d’Honneur” și totodată finaliștii European Business Awards 2015/16. Totodată, materialele video vor fi publicate de organizatorii European Business Awards pe platforma online a competiției, oferind publicului oportunitatea să voteze pentru a alege Campionii Naționali ai Publicului din fiecare țară.

La ediția din 2014 a European Business Awards au participat peste 24.000 de organizații din toate țările Uniunii Europene și din Turcia, Norvegia, Elveția, Serbia, Croația și Macedonia. În total, acestea au realizat o cifră de afaceri de peste 1,5 de trilioane de euro în 2013 și profituri de peste 60 de miliarde de euro, în timp ce numărul cumulat de angajați s-a cifrat la aproximativ 2,5 milioane. Campionii Naționali au obținut în total 170.000 de voturi din partea publicului.

Cu o experiență de 13 ani, Teamnet este unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din România.

Grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 93 milioane de euro în 2014 și a fost inclusă, pentru al șaptelea an consecutiv, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De asemenea, Teamnet este singura companie românească inclusă în categoria „Big 5” a topului Deloitte Technology Fast 50 Central Europe în 2013, fiind ocupanta locului al treilea în clasament.

European Business Awards

European Business Awards recunoaște și premiază excelența și inovația. Competiția este deschisă oricărei companii din Europa,indiferent de dimensiuni sau de domeniul de activitate.
Programul European Business Awards deservește trei obiective principale la nivelul comunității europene de afaceri:
– Desemnează exemple la care să aspire comunitatea de business;
– Recunoaște și apreciază succesul organizațiilor;
– Oferă o platformă activă de dezbatere.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Statul subvenţionează, paradoxal, încălzirea cu combustibili fosili, în timp ce energia pe biomasă nu este susţinută – industria lemnului
Statul subvenţionează, paradoxal, încălzirea cu combustibili fosili, în timp ce energia pe biomasă nu este susţinută ...
Lemnul furnizează o energie termică ieftină, accesibilă, regenerabilă, bazată pe o resursă internă, dar în mod paradoxal ...
GCS: Incidenţa cazurilor de COVID – sub 5 la mia de locuitori în toate oraşele
GCS: Incidenţa cazurilor de COVID – sub 5 la mia de locuitori în toate oraşele
 Incidenţa cazurilor de COVID-19 cumulată la 14 zile nu depăşeşte 5 la mia de locuitori în niciun oraş din ţară, ...
Imobil vechi de 100 de ani, unde Securitatea și Primăria Galați și-au avut sediile, a fost scos la vânzare
Imobil vechi de 100 de ani, unde Securitatea și Primăria Galați și-au avut sediile, a fost scos la vânzare
Grand Hotel, un imobil vechi de 100 de ani din Galați, unde și-au avut sediile Securitatea și Primăria, a fost scos la ...